Нейтральне обладнання для ресторанів та інших закладів громадського харчування

Нейтральне обладнання для ресторанів та інших закладів громадського харчування

Нейтральне обладнання — в широкому сенсі, це всі допоміжні та не механічні елементи на професійній кухні (іноді його так і називають — допоміжне обладнання).

До нього відносяться: столи, мийні ванни, полиці, стелажі, шафи і витяжні зонти. До нейтрального можна віднести також лінії роздачі в громадському харчуванні.

Призначене для зберігання посуду та інвентарю, продуктів. Поверхні, на якій обробляється продукти.

Продаємо нейтральне обладнання з нержавіючої сталі. Підбір, професійне складання специфікації, 3D розміщення обладнання з нержавійки.


Виберіть підкатегорію


Стіл виробничий з полицею 1800х600

Стіл виробничий з полицею 1800х600

Стіл виробничий з полицею – зі стільницею товщиною 20-40 мм. Матеріал стільниці – на виб..

10547 грн.Таблиця цін

Стіл виробничий з полицею 800х600

Стіл виробничий з полицею 800х600

Стіл виробничий з полицею – зі стільницею товщиною 20-40 мм. Матеріал стільниці – на виб..

2448 грн.Таблиця цін

Стіл виробничий з полицею 1500х600

Стіл виробничий з полицею 1500х600

Стіл виробничий з полицею – зі стільницею товщиною 20-40 мм. Матеріал стільниці – на виб..

3961 грн.Таблиця цін

Стіл виробничий з полицею 1200х600

Стіл виробничий з полицею 1200х600

Стіл виробничий з полицею – зі стільницею товщиною 20-40 мм. Матеріал стільниці – на виб..

3427 грн.Таблиця цін

Стіл виробничий з полицею 1000х600

Стіл виробничий з полицею 1000х600

Стіл виробничий з полицею – зі стільницею товщиною 20-40 мм. Матеріал стільниці – на виб..

2804 грн.Таблиця цін

Элемент нейтральный ЕН-900 Е

Элемент нейтральный ЕН-900 Е

Элемент нейтральный ЕН-900 Е для лінії роздачі їдальні, шкільної їдальні, кафе. Для викладки дода..

18780 грн.

Место кассира МК-П-1250 Е

Место кассира МК-П-1250 Е

Место кассира МК-П-1250 Е для ліній роздач і самообслуговування в столових та кафе, шкільні їдальні...

14160 грн.

Витрина холодильная кондитерская ВХК-1200 Е

Витрина холодильная кондитерская ВХК-1200 Е

Витрина холодильная кондитерская ВХК-1200 Е для лінії роздачі їдальні, шкільної їдальні, кафе. Дл..

94506 грн.

Елемент нейтральний ЕН-500-1800 Е

Елемент нейтральний ЕН-500-1800 Е

Елемент нейтральний ЕН-500-1800 Е для лінії роздачі їдальні, шкільної їдальні, кафе (довжина від 500..

16536 грн.

Элемент нейтральный Элемент нейтральный ЕН-КЗ-45-1020 Е

Элемент нейтральный Элемент нейтральный ЕН-КЗ-45-1020 Е

Элемент нейтральный ЕН-КЗ-45-1020 Е для лінії роздачі їдальні, шкільної їдальні, кафе. Повертає л..

12840 грн.

Прилавок для столовых приборов ПСП-600 Е

Прилавок для столовых приборов ПСП-600 Е

Прилавок для столовых приборов ПСП-600 Е для лінії самообслуговування армійських, шкільних й заводсь..

17076 грн.

Элемент нейтральный ЕН-1100 Е

Элемент нейтральный ЕН-1100 Е

Элемент нейтральный ЕН-1100 Е для лінії самообслуговування армійських, шкільних й заводських їдальня..

19092 грн.

Элемент нейтральный ЕН-КВ-90-1057 Е

Элемент нейтральный ЕН-КВ-90-1057 Е

Элемент нейтральный ЕН-КВ-90-1057 Е для ліній роздач і самообслуговування в столових та кафе, шкільн..

14754 грн.

Место кассира МК-Л-1250 Е

Место кассира МК-Л-1250 Е

Место кассира МК-Л-1250 Е для ліній роздач і самообслуговування в столових та кафе, шкільні їдальні...

14970 грн.

Элемент нейтральный линии раздачи ЕН-КВ-90-700

Элемент нейтральный линии раздачи ЕН-КВ-90-700

Элемент нейтральный ЕН-КВ-90-700 для лінії роздачі їдальні, шкільної їдальні, кафе. Повертає ліні..

13368 грн.

ЕН-КЗ-90-1050

ЕН-КЗ-90-1050

Нейтральний елемент ЕН-КЗ-90-1050 для лінії роздачі їдальні, шкільної їдальні, кафе. Зовнішн..

16086 грн.

Элемент нейтральный ЕН-1200

Элемент нейтральный ЕН-1200

Элемент нейтральный ЕН-1200 для ліній роздач і самообслуговування в столових та кафе, шкільні їдальн..

16848 грн.

Прилавок для столовых приборов ПСП-600

Прилавок для столовых приборов ПСП-600

Прилавок для столовых приборов ПСП-600 для лінії самообслуговування армійських, шкільних й заводськи..

15828 грн.

Место кассира МК-П-1250

Место кассира МК-П-1250

Место кассира МК-П-1250 в лінію роздачі шкільній їдальні, армійській їдальні, кафе. Основне ..

12618 грн.

Элемент нейтральный ЕН-1500

Элемент нейтральный ЕН-1500

Элемент нейтральный ЕН-1500 в лінію роздачі шкільній їдальні, армійській їдальні, кафе. Розширює ..

19230 грн.

Место кассира МК-Л-1250

Место кассира МК-Л-1250

Место кассира МК-Л-1250 для лінії самообслуговування армійських, шкільних й заводських їдальнях. ..

12630 грн.

Элемент нейтральный ЕН-700

Элемент нейтральный ЕН-700

Элемент нейтральный ЕН-700 для лінії самообслуговування армійських, шкільних й заводських їдальнях. ..

13836 грн.

Елемент нейтральний ЕН-600-1800

Елемент нейтральний ЕН-600-1800

Елемент нейтральний ЕН-600-1800 для лінії роздачі їдальні, шкільної їдальні, кафе (довжина від 600 д..

13284 грн.

Элемент нейтральный ЕН-1400

Элемент нейтральный ЕН-1400

Элемент нейтральный ЕН-1400 в лінію роздачі шкільній їдальні, армійській їдальні, кафе. Розширює ..

18744 грн.

Показано з 1 по 24 із 62 (всього 3 сторінок)

Нейтральне обладнання для ресторанів, кафе — інших закладів громадського харчування

Нейтральне обладнання не має активних рухомих деталей або механізмів, тому — при правильному виборі і експлуатації — буде служити необмежено довго.

Під правильним — мається на увазі вибір матеріалу виробу, його конструкції: ергономічної, міцної, з прорахованими елементами (ребра жорсткості, обв'язка ніжок, прорахунок на задану навантаженість).

Матеріал виготовлення

Матеріал. може бути повністю метал — нержавіюча сталь того чи іншого сплаву, або комбінація, — неробочі поверхні виконуються з "чорного" металу (низькоякісна вуглецева сталь) з подальшим фарбуванням. Так істотно дешевше, але і істотно менші терміни придатності таких "виробів".

Конструкція

Конструкцію мийної ванни визначає її призначення:

  • мийні ванни — обсяги миття визначають скільки чаш, яке виконання, технологію і особливості виготовлення (глибокі ванни для миття котлів, розморожування м'яса вимагають чотиристоронньої обв'язки або обов'язкової наявності нижньої полиці, глибокі чаші технологічно дешевше робити зварні);
  • столи — якщо для розділу м'яса, то це зі спеціальною поліпропіленової стільницею (для борошняних робіт — дерев'яна), виробничі, загального призначення, роблять з харчової нержавійки (вже говорилося — повністю з нержавіюча сталь). Крім того, довгі столи вимагають додаткових ребер жорсткості під стільницю.
  • витяжні зонти — пристінні або острівні (що стоять по центру гарячого чи мийного цеху), їх розміри повинні мінімум на 10 см. виходити за габарити обладнання над яким вони встановлюються;
  • шафи, стелажі — одно, дводверні, скільки полиць і секцій необхідно — за кількістю інвентарю, що зберігається.

Якщо ви замовляєте нейтралку, то всі ці особливості потрібно врахувати. Ми беремося вам в цьому допомогти — ЗВЕРТАЙТЕСЯ.

Організація робочих місць, розміщення

Ергономіка — розміщення меблів, оптимізація (кількість, номенклатурність). Де буде робоче місце, згідно технологічного процесу на кухні, необхідна ширина проходів та оптимальна площа робочих поверхонь. Все це треба врахувати при покупці нейтрального обладнання, оскільки воно рідко буває стандартним, а перероблювати — трата грошей та часу.

Висновки: матеріал виготовлення, розстановка і належна експлуатація визначає час "життя" нейтрального обладнання.

При покупці у нас обладнання, ми підберемо Вам все необхідне, зробимо 3D планування меблів та обладнання — жоден сантиметр не загубиться, все буде на своїх місцях.

Прорахуємо найнеобхідніше з кухонного обладнання, підготуємо специфікацію на професійні столи, кухонні мийки в ваш ресторан, кафе, їдальню — ТЕЛЕФОНУЙТЕ.