М'ясорубки промислові - професійні м'ясорубки для громадського харчування Fimar

М'ясорубка TR12/S 1ph
М'ясорубка FIMAR TR12/S 1ph — це надійний та продуктивний пристрій для подрібнення м'яса, що..
30972 грн.
М'ясорубка TR12/TS-U 1ph
М'ясорубка (Унгер) FIMAR TR12/TS-U 1ph — це потужне та надійне обладнання для малих підприємств,..
43521 грн.
М'ясорубка TR22/TE 1ph
М'ясорубка FIMAR TR22/TE 1ph — ефективне та зручне рішення для перероблювання м'яса з високо..
37380 грн.
М'ясорубка TR22/TE 3ph
М'ясорубка FIMAR TR22/TE 3ph — надійне обладнання, яке забезпечує високу продуктивність дл..
35244 грн.
М'ясорубка TR22/TE-U 3ph
М'ясорубка (Унгер) FIMAR TR22/TE-U 3ph — потужна та ефективна м'ясорубка, розроблена для обр..
54735 грн.
Мясорубка TR32/TN 3ph
М'ясорубка FIMAR TR32/TN 3ph — високопродуктивний пристрій, розроблений для професійного викорис..
86775 грн.
М'ясорубка-терка AB12/Т 1ph
М'ясорубка-терка FIMAR AB12/Т 1ph — професійний пристрій, який об'єднує функції м'ясоруб..
40050 грн.
М'ясорубка-терка FIMAR AB12 / T 1ph
Професійна м'ясорубка-тертка FIMAR AB12/T 1ph – призначена для подрібнення риби, м'яса та інших хар..
38202 грн.
М'ясорубка FIMAR TR12 / С 1ph
Професійна м'ясорубка FIMAR TR12/С 1ph – призначена для подрібнення риби, м'яса, – інших продуктів ..
30510 грн.
М'ясорубка TR12/TS 1ph
М'ясорубка FIMAR TR12/TS 1ph — це ефективне і компактне обладнання для обробки м'яса, яке пі..
Передзамовлення
М'ясорубка TR12/С 1ph
Професійна м'ясорубка TR12/TS-U 1ph (Унгер) — потужний інструмент для обробки м'яса, що забе..
Передзамовлення
М'ясорубка TR22/RS 1ph
М'ясорубка FIMAR TR22/RS 1ph — ефективне обладнання для обробки м'яса, призначене для викори..
Передзамовлення
М'ясорубка TR22/RS 3ph
М'ясорубка FIMAR TR22/RS 3ph — потужна і надійна модель, призначена для ефективної обробки м'..
Передзамовлення
М'ясорубка TR22/SN 1ph
М'ясорубка FIMAR TR22/SN 1ph — це потужне та ефективне обладнання для обробки м'яса, яке чуд..
Передзамовлення
М'ясорубка TR22/RS-U 3ph
М'ясорубка (Унгер) FIMAR TR22/RS-U 3ph — це високопродуктивна модель для ефективної обробки м..
Передзамовлення
М'ясорубка TR22/SN 3ph
М'ясорубка FIMAR TR22/SN 3ph — потужне та ефективне обладнання для обробки м'яса, що підходи..
Передзамовлення
М'ясорубка TR22/С 1ph
М'ясорубка FIMAR TR22/С 1ph — професійна техніка, що поєднує продуктивність, надійність і легкіс..
Передзамовлення
М'ясорубка TR22/С 3ph
М'ясорубка FIMAR TR22/С 3ph — це професійний пристрій, що забезпечує ефективну обробку м'яса..
Передзамовлення
М'ясорубка TR32/RS 1ph
М'ясорубка FIMAR TR32/RS 1ph — це потужний та продуктивний пристрій, який чудово підходить для п..
Передзамовлення
М'ясорубка TR32/RS-U 3ph
М'ясорубка (Унгер) FIMAR TR32/RS-U 3ph — професійний апарат з високою продуктивністю, спеціально..
Передзамовлення
М'ясорубка TR32/RS 3ph
М'ясорубка FIMAR TR32/RS 3ph — високопродуктивний пристрій для професійного використання в закла..
Передзамовлення
М'ясорубка TR8/D 1ph
М'ясорубка FIMAR TR8/D 1ph — компактне та ефективне обладнання для подрібнення м'яса. Призна..
Передзамовлення
М'ясорубка-терка AB22/AE 1ph
М'ясорубка-терка FIMAR AB22/AE 1ph — професійний пристрій, який поєднує функції м'ясорубки т..
Передзамовлення
М'ясорубка-терка AB22/AE 3ph
М'ясорубка-терка FIMAR AB22/AE 3ph — високопродуктивне обладнання, яке поєднує функції м'ясо..
Передзамовлення
Професійні електром'ясорубки можуть працювати як від звичайної мережі на 220 В, так і від промислової трифазної електромережі на 360 В.
Купуючи м'ясорубку промислову слід звернути увагу на її продуктивність та комплектацію. У стандартній комплектації вже можуть бути всілякі насадки (наприклад насадка для набивання ковбас), а також комплект ножів, граток і кільця (кільця вам знадобляться, коли потрібно отримати помел іншої фракції). Тобто, якщо вам знадобитися помел великої фракції – ви виймаєте один з ножів, а замість нього ставите кільце і гратку з відповідним розміром вічок.
Продуктивність електричної професійної м'ясорубки
Промислові професійні м'ясорубки по продуктивності можуть бути:
- Стандартними, їх ще називають ентерпрайз (тобто в перекладі приблизно виробництво) – продуктивністю до 100 кг/год. – підходять для невеликих закладів: шкільні їдальні, невеликі виробництва. Вони комплектуються одним шнеком однобічним ножем та гратками.
- Полуунгер — професійні м'ясорубки середньої продуктивності приблизно в 160 кг/год – для ресторанів, виробничих їдалень. Комплектуються вже двостороннім ножем, підрізним ножем та гратками (ножів може бути кілька — до трьох).
- Повний унгер — професійна м'ясорубка продуктивністю до півтонни помелу в годину. Обладнується різноманітними ножами (їх може бути до п'яти), вже з двома підрізними ножами, а також двома гратками на великі й дрібні вічка. Така продуктивність й різниця помелу потрібна для великих фабрик-кухонь, великих ресторанів або супермаркетів.
До вибору професійної м'ясорубки потрібно підійти з особливою ретельністю (втім – це потрібно при виборі будь-якого обладнання для ресторану або їдальні), т. як. вони працюють в особливо навантажених умовах і їх неправильна експлуатація може призвести до поломки двигуна або загального скорочення терміну експлуатації.