Наплитний посуд для громадського харчування Brillis

Наплитний посуд для громадського харчування Brillis

Виберіть підкатегорію


Сковорода н/ж сталь з сендвіч дном 32 см

Сковорода н/ж сталь з сендвіч дном 32 см

Сковорода н/ж сталь з сендвіч дном 32 см, для зберігання, викладки товарів в лінії роздачі, готуванн..

Передзамовлення

Сковорода н/ж сталь з сендвіч дном 26 см

Сковорода н/ж сталь з сендвіч дном 26 см

Сковорода н/ж сталь з сендвіч дном 26 см, для зберігання, викладки товарів в лінії роздачі, готуванн..

Передзамовлення

Сковорода н/ж сталь з сендвіч дном 24 см

Сковорода н/ж сталь з сендвіч дном 24 см

Сковорода н/ж сталь з сендвіч дном 24 см, для зберігання, викладки товарів в лінії роздачі, готуванн..

Передзамовлення

Показано з 1 по 3 із 3 (всього 1 сторінок)

Вимоги до наплитного посуду

При відкритті точки громадського харчування в першу чергу необхідно купити універсальний посуд, до якого пред'являють наступне:

  • вмісткість і міцність, тому що готувати доведеться багато, днями безперервно;
  • відповідність санітарним вимогам — обслуговується велика кількість людей, все відповідає найвищим умовам;
  • гігієнічність — легко митися, в тому числі в посудомийці, чиститься сучасними миючими засобами, стійкість до абразивів і агресивних середовищ.

Матеріал

Алюмінієвий посуд легкий, дешевий. В нньому швидко готуються страви. На цьому все. Недоліків більше: пригорає, чутливий до лугів і кислот, від ударів мнеться, деформується. При чищенні утворюються мікроподряпини, в яких живуть бактерії — джерело неприємного запаху;

Чавун — рівномірно розподіляє тепло, їжа не підгоряє, він дешевий, практично вічний. Але не без мінусів: важкий, б'ється, якщо без належного догляду — швидко іржавіє.

Перед першим готуванням чисто чавунний посуд бажано прожарити маслом, тоді створюється природна протипригарна плівка.

Нержавіюча сталь — повністю відповідає професійному наплитному посуду, але дорога. Довговічна, добре очищається, миється, відповідає всім правилам гігієни.