Наплитний посуд для громадського харчування APS

Наплитний посуд для громадського харчування APS

Виберіть підкатегорію


Каструля для мідій d13,5 см, h 9 см, 0,8 л

Каструля для мідій d13,5 см, h 9 см, 0,8 л

Каструля для мідій d13,5 см, h 9 см, 0,8 л арт.: 623 (APS). Матеріал: Нержавіюча сталь Каструлі для ..

Передзамовлення

Показано з 1 по 1 із 1 (всього 1 сторінок)

Вимоги до наплитного посуду

При відкритті точки громадського харчування в першу чергу необхідно купити універсальний посуд, до якого пред'являють наступне:

  • вмісткість і міцність, тому що готувати доведеться багато, днями безперервно;
  • відповідність санітарним вимогам — обслуговується велика кількість людей, все відповідає найвищим умовам;
  • гігієнічність — легко митися, в тому числі в посудомийці, чиститься сучасними миючими засобами, стійкість до абразивів і агресивних середовищ.

Матеріал

Алюмінієвий посуд легкий, дешевий. В нньому швидко готуються страви. На цьому все. Недоліків більше: пригорає, чутливий до лугів і кислот, від ударів мнеться, деформується. При чищенні утворюються мікроподряпини, в яких живуть бактерії — джерело неприємного запаху;

Чавун — рівномірно розподіляє тепло, їжа не підгоряє, він дешевий, практично вічний. Але не без мінусів: важкий, б'ється, якщо без належного догляду — швидко іржавіє.

Перед першим готуванням чисто чавунний посуд бажано прожарити маслом, тоді створюється природна протипригарна плівка.

Нержавіюча сталь — повністю відповідає професійному наплитному посуду, але дорога. Довговічна, добре очищається, миється, відповідає всім правилам гігієни.