Апарат шокової заморозки BRILLIS VBL7-R290 — швидка заморозка продуктів для довготривалого зберігання. За короткий час — 4.5 години — продукти охолоджуються з +90 до -18°С при робочій температурі для заморожування від +90 до -18°С.
Що характерно: при такій інтенсивній заморозі структура, й відповідно, смакові властивості продукції не псуються, оскільки не утворюються великі кристали льоду.
Швидка заморозка продукції використовується на фабриках-кухнях для зберігання/транспортування тільки но приготованих страв; в ресторанах і їдальнях для довготривалого зберігання м'яса, риби; в заготівельних цехах - для зберігання ягід й овочів та багато іншого.
Апарат шокової заморозки VBL7-R290 — семирівневий, це невелика шафа з нержавійки Сім рівнів розраховані на гастроємності формату GN 1/1 530х325мм/600х400мм.
Продуктивність 25 кг за 90 хв при робочій температурі для охолодження від +90 до +3°С та 20 кг за 270 хв при робочій температурі для заморожування від +90 до -18°С. Температурний режим шокової заморозки -30/-40 °С.
Продаємо, ремонтуємо апарати шокової заморозки. Сервісне обслуговування, доставка й монтаж по всім регіонам України.
УВАГА: надаємо додатковий рік гарантії 1+1 — два роки гарантії.
Немає відгуків про цей товар.