Конвекційні печі (конвектомати)

Конвекційні печі (конвектомати)

Конвекційні печі (конвектоматы) — теплове обладнання для ресторанів, кафе, фаст-фудів та інших закладів громадського харчування. Застосовується також у хлібопекарнях для випікання хлібобулочних виробів (у тому числі і з замороженого хліба), а також випічки всіляких кондитерських виробів, тобто основне застосування конвекційні печі знайшли в кондитерському та хлібобулочному виробництві.


У цій категорії немає товарів.


Переваги

Основна перевага конвекційних печей — висока ефективність (за рахунок швидкості готування та економічності), їх універсальність при вельми компактних габаритах. Наявність автоматизації — спеціальних попередньо встановлених програм для дотримання всіх режимів випічки.

Універсальність конвектомата дозволяє багато в чому замінювати жарочні шафи, макароноварки, жарочні поверхні та електросковороди — та практично весь спектр теплового обладнання сучасної кухні. Тому, якщо кухня невелика, вам варто раз витратитися та й купити конвекційну піч — повірте, витрати на неї окупляться сторицею!

Принцип роботи

За теплоутворенням конветомати працюють на електриці або ж газі. Для конвекційних печей принцип роботи однаковий: примусова конвекція (звідси власне й назва — конвекційні печі, конвектомати, пароконвекційні печі). Вентилятори розподіляють тепло рівномірно по всьому об'єму камери випікання —цим прискорюючи процес готування (а де швидкість, там і економія).

Парозволоження. Примусово конвекція повітря призводить до надмірного пересушування клімату всередині камери — тож деякі моделі (переважно промислового призначення) оснащуються парозволоженням з ручним або автоматичним управлінням.

Вигода

Універсальність. Промислові конвекційні печі використовуються в ресторанах, кафе, фаст-фудах, хлібопекарнях та кондитерських цехах (а тепер ще й в піцеріях).

Вони легкі, компактні, безпечні в роботі. Наявність автоматики дає можливість готувати багато страв одночасно. Прозоре, скло, що не пітніє, дає можливість вести візуальний контроль за процесом готування. Примусова конвекція створює рівномірну температуру по всій камері —  пропікаючи рівномірно з усіх боків продукт, що готується.

Ми пропонуємо вам купити конвекційні печі, інше обладнання для ресторанів, кафе і фаст-фудів. Консультації, знижки та гарна ціна.