Професійні макароноварки

Професійні макароноварки

Макароноварки (або паста машини) — це професійне обладнання для приготування пасти, макаронів, овочів в промислових умовах на кухнях ресторанів, барів, кафе та піцерій.

По своєму виконанню макароноварки можуть бути як настільними так підлоговими.


У цій категорії немає товарів.


Настільні — це компактність і економічність, що ідеально підходить для невеликих барів та кафе, де страви з макаронів – не основний продукт, а гарнірів подають не так багато.

Підлогові — це, відповідно, висока продуктивність та обсяги. Підлогові марароноварки користуються попитом у цехах промислового виробництва і у великих ресторанах, піцеріях.

За кількістю варильних ємностей — одно- та двухпостові. В кожній ємності може розміщуватись відразу декілька кошиків.

Переваги макароноварок: оскільки в них варяться не тільки макарони, але і гарніри (картопля, каші, яйця), то макароноварки на професійній кухні працюють фактично безперервно. Тому й вимоги до них дуже високі:

  • Швидкість розігріву та підтримки температури.
  • Безперервність роботи і ефективний тепловідвід.

Принцип роботи пастоварки. У ємність паста машини з киплячою водою занурюється кошик з пастою, картоплею або що ще в ній готується. Це зручно, тому що вода вже кипить і ми можемо завантажити відразу кілька кошиків, — разом, або чергуючи їх за часом.

Крім того: піна, залишковий крохмаль видаляється через спеціальні зливні отвори і їх не потрібно весь час знімати. Вода подається весь час — по мірі необхідності, а надлишки видаляються через зливний отвір. Варіння йде в кошиках, значить готовий продукт непотрібно додатково відкинути на друшляк.

Як бачите, пастоварки (паста машини) зручні всім, якщо гарнірів готується багато, а на професійній кухні їх готують безперервно і завжди багато.

Пропонуємо купити макароноварки для промислового застосування в закладах громадського харчування. Сервіс, гарантії та доставка в Київ, Дніпро та інші міста України.