Ніж кухарський Tramontina Tradicional. Довжина леза 152 мм (6").
Ніж-універсал. Кухарський ніж можна застосовувати для чищення, нарізки, шинкування, перерубания дрібних кісточок.
Збалансована твердість клинка — 53 HRC, що дозволяє зберігати заводську заточку, а надалі робити нову правку самостійно. Але при цьому лезо ножа пружне, не «грає».
Товщина леза — 1.2÷1.8 мм
Руків'я — натуральне дерево зі спеціальним просоченням. Вершини клепок гладкі та не виступають за поверхню руків'я, а наявність шийки запобігає втоми кисті руки і появи мозолів.
Це хороший кухарський ніж, він чудово збалансований. Тан клинка проходить практично через все руків'я і воно важить стільки ж як і лезо.
Продаємо професійні поварські ножі з доставкою в Київ, Львів, Дніпро — інші регіони і міста України.
Загальні характеристики | |
Довжина, мм | 152 (6") |
Посуд | |
Серія | Tradicional |
Товщина, мм | 1.2 - 1.8 |
Виготовлення | Лезо — нержавіюча сталь AISI 420. Руків'я — натуральне дерево |
Кухарський ніж 152мм Tramontina Tradicional
- Виробник: Tramontina
- Код Товару: 2304-9476385102
- Наявність: Передзамовлення
