Пара ножів для стейка Tramontina Tradicional. Довжина леза 127 мм (5").
Ніж з зубчастої ріжучою кромкою використовують для добре прожареного стейка. Для стейка «на крові» і «рожевого» стейка (ступінь прожарювання rere, blue rare) використовують ножі з гладким лезом).
Ніж збалансований. Тан клинка проходить практично через всю рукоятку (більше 2/3 руків'я) і воно важить стільки ж як і лезо.
Оптимальна твердість клинка — 53 HRC. З одного боку довге збереження заводського заточування (а серрейторну заточку складно перезаточувати), а з іншого боку — лезо пружне, його товщина — 1.2÷1.8 мм і це не дає йому «грати», навіть якщо ви ріжете дуже просмажений стейк.
Руків'я зручно лежить в руці, ніж не вислизає тане натирає долоню. Матеріал руків'я — натуральне дерево зі спеціальним вологостійким і протимікробним просоченням. Клепки не виступають за поверхню рукоятки.
Серію Tradicional не можна мити в посудомийній машині.
Ножі продаються в індивідуальній упаковці (блістері).
Увага: є оптове пропозиція — 12 ножів в картонній коробці.
Загальні характеристики | |
Довжина, мм | 127 (5") |
Посуд | |
Серія | Tradicional |
Товщина, мм | 1.2 - 1.8 |
Виготовлення | Лезо — нержавіюча сталь AISI 420. Руків'я — натуральне дерево |
Пара ножів для стейка Tramontina tradicional
- Виробник: Tramontina
- Код Товару: 2314-9105238674
- Наявність: Передзамовлення

Рекомендовані товари
Кований ніж для стейка Inoxriv
Кований ніж для стейка, нержавіюча сталь. Бренд Inoxriv 51413041. Кухонний інвентар для столових і ..
Передзамовлення