Ніж для стейка з гладким лезом Tramontina Tradicional. Довжина леза 127 мм (5").
Зверніть увагу. Гладке, вузьке й тонке лезо стейкового ножа застосовується тільки для різання м'яса для наступних ступенів підсмажування:
- Blue Rare, Rare — «червоне» чи частково червоне м'ясо з кров'ю і прожареної скоринкою (внутрішня температура близько 50 °С).
- Medium Rare — м'ясо зі слабким, майже «безкровним» прожарюванням з соковитим рожевим соком (внутрішня температура під 60 °С).
Для інших ступенів підсмажування, а всього їх шість, застосовують стейкові ножі з серрейторним «зубчастим» заточуванням ріжучої кромки.
Твердість клинка вивірена — 53 HRC. А отже це: по-перше заводська заточка зберігається довго (це важливо, оскільки правити лезо з зубчиками складно й важко), а по-друге — лезо пружне, але товщина леза в 1.2÷1.8 мм не дає йому «грати».
Руків'я — ергономічне і зручно лежить в руці. Матеріал — натуральне дерево зі спеціальною протимікробним просоченням. Кпепки не виступають за поверхню руків'я.
Ніж збалансований. Тан клинка проходить практично через все руків'я (2/3 рукояті) і вона важить стільки ж як і лезо.
Продаємо ножі стейкові та іншого призначення (хліборізи, кухонні і т. д.) з доставкою в Київ, Львів, Одеса — інші міста України.
Загальні характеристики | |
Довжина, мм | 127 (5") |
Посуд | |
Серія | Tradicional |
Товщина, мм | 1.2 - 1.8 |
Виготовлення | Лезо — нержавіюча сталь AISI 420. Руків'я — натуральне дерево |
Ніж для стейка гладкий Tramontina Tradicional
- Виробник: Tramontina
- Код Товару: 2308-2479106853
- Наявність: Передзамовлення
