Кухонний кухарський ніж Tramontina Tradicional. Довжина леза 229 мм (9").
Ніж-універсал, його ще називають шеф-ніж і використовують для чистки, нарізки, шинкування і перерубания дрібних кісточок птиці і риби.
Твердість клинка збалансована — 53 HRC, а це і довга збереження первинної заводський заточування і пружність леза при сильних ударах, воно не «грає».
Товщина леза — 1.2÷1.8 мм
Рукоятка — натуральне дерево зі спеціальним просоченням. Заклепки не виступають за поверхню рукоятки, а наявність шийки на рукоятці запобігає втому кисті і натирання долоні.
Цей професійний кухонний ніж, він чудово збалансований. Тан клинка проходить практично через всю рукоятку (2/3 рукояті) і вона важить стільки ж як і лезо.
Продаємо професійні ножі з доставкою в Київ, Львів, Дніпро — інші регіони і міста України.
Загальні характеристики | |
Довжина, мм | 22.9 (9") |
Посуд | |
Серія | Tradicional |
Товщина, мм | 1.2 - 1.8 |
Виготовлення | Лезо — нержавіюча сталь AISI 420. Руків'я — натуральне дерево |
Кухонний ніж 229мм Tramontina Tradicional
- Виробник: Tramontina
- Код Товару: 2293-5617903482
- Наявність: Передзамовлення
