Шафи розстоєчні для хлібопекарень

Розстоєчні шафи для хлібопекарень і кондитерських цехів. У розстоєчних шафах завершується бродіння тіста, т. зв. вистоювання тіста. Або ж, якщо пекарня, цех працює на давальній сировині, розморожування готових напівфабрикатів.
Продаємо розстоєчні шафи для хлібопекарень, кондитерських цехів — будь-яких закладів громадського харчування, які мають власну випічку.
Доставка по регіонах України, cервіс, пуско-настроювальні роботи.
Шафа розстійна Hurakan HKN-XLT196M
Шафа розстійна Hurakan HKN-XLT196M, виробник: HURAKAN. Шафи розстоєчні для бару, кафе та інші заклад..
18138 грн.
Шафа розстійна Apach APE12ABQ
Шафа розстійна Apach APE12ABQ, виробник: apach. Шафи розстоєчні для бару, кафе та інші заклади грома..
63360 грн.
Шафа розстійна Apach APE12ABQ D
Шафа розстійна Apach APE12ABQ D, виробник: apach. Шафи розстоєчні для бару, кафе та інші заклади гро..
79662 грн.
Шкаф расстоечный 9 уровней
Шафа розстоєчна 9 рівнів, повністю нержавіюча сталь. Призначена для дозрівання (вистоювання) хлібобу..
21492 грн.
Шафа теплова Unox XEEC1011EPRS
Шукаєте теплову шафу для професійної кухні? Unox XEEC1011EPRS – чудове рішення для точного підтриман..
Передзамовлення
Шафа теплова Unox XEEC1011EPRS
Шукаєте теплову шафу для професійного використання? Unox XEEC1011EPRS – ідеальне рішення для точного..
Передзамовлення
Шафа розстійна Piron L600
Шукаєте розстійну шафу для професійного використання? Piron L600 – чудове рішення для оптимального р..
Передзамовлення
Шафа розстійна Unox XL413
Шукаєте надійну розстійну шафу для оптимального контролю ферментації тіста? Unox XL413 – чудове ріше..
Передзамовлення
Шафа розстійна Unox XEBPC12EUV
Шукаєте професійну розстійну шафу для точного контролю ферментації тіста? Unox XEBPC12EUV – ід..
Передзамовлення
Шафа розстійна Unox XLT193
Потрібна професійна розстійна шафа з ручним керуванням? Unox XLT193 – чудове рішення для точного кон..
Передзамовлення
Шафа розстійна Unox XLT133
Шукаєте компактну розстійну шафу з ручним управлінням? Unox XLT133 – чудове рішення для точного конт..
Передзамовлення
Шафа розстійна Unox XEKPT10EUC
Потрібна розстійна шафа, що інтегрується з професійними печами? Unox XEKPT10EUC – чудове рішення для..
Передзамовлення
Шафа розстійна Unox XEKPT08HSC
Шукаєте розстійну шафу, що інтегрується з професійними печами? Unox XEKPT08HSC – ідеальне рішення дл..
Передзамовлення
Шафа розстійна Unox XEKPT08EUC
Потрібна розстійна шафа, що інтегрується з професійними печами? Unox XEKPT08EUC – чудове рішення для..
Передзамовлення
Шафа розстійна Unox XEBPC12EUB
Шукаєте професійну розстійну шафу для точного контролю ферментації тіста? Unox XEBPC12EUB – чудове р..
Передзамовлення
Шафа розстійна Moretti Forni 0A000810
Шукаєте компактну розстійна шафу для точного контролю ферментації тіста? Moretti Forni 0A000810 – чу..
Передзамовлення
Шафа ферментаційна CastelMAC Planner LEV C
Шукаєте професійну ферментаційну шафу з точним регулюванням параметрів? CastelMAC Planner LEV C – ід..
Передзамовлення
Шафа розстійна Wiesheu Prover GS64L
Потрібна професійна розстійна шафа для оптимального контролю ферментації тіста? Wiesheu Prover GS64L..
Передзамовлення
Шафа розстійна Moretti Forni L80/S100E
Шукаєте компактну розстійну шафу без вологи для професійного використання? Moretti Forni L80/S100E –..
Передзамовлення
Шафа розстійна Unox XEBPC12EUB
Потрібна професійна розстійна шафа для оптимального контролю ферментації тіста? Unox XEBPC12EUB – ід..
Передзамовлення
Шафа розстійна Unox XEBPC08EUB
Потрібна професійна розстійна шафа для оптимального контролю ферментації тіста? Unox XEBPC08EUB – ко..
Передзамовлення
Камера розстійна Italbakery CLACR2P2C 4060
Шукаєте надійну розстійну камеру для вашого виробництва? Italbakery CLACR2P2C 4060 – ідеальне рішенн..
Передзамовлення
Камера розстійна Italbakery CLACR1+1T2C 6080
Шукаєте професійну розстійну камеру для оптимального процесу бродіння тіста? Italbakery CLACR1+1T2C ..
Передзамовлення
Вистоювання
Процес дозрівання тіста, остаточного бродіння перед випічкою. Тісто збільшується в об'ємі, стає пухким, набуває правильної внутрішньої структури.
Плюси розстоєчної шафи: багаторівневість — п'яти-, семи-, 9-рівневі — вони істотно економлять місце, особливий клімат всередині камери дозволяє контрольовано завершити процес бродіння тіста, а якщо цех працює на давательній сировині, тобто напівфабрикати надходять в замороженому вигляді, то розстоєчна шафа просто необхідна.
Принцип роботи
За своєю суттю вельми простий: в камері росстоєчної (вистоювальної) шафи викладаються заготовки тіста, внизу, в піддоні, ТЕН-ами підігрівається вода. Таким чином в камері створюється теплий, вологий мікроклімат, що сприяє дозріванню/відтаванню тіста.
Вибір
Обсяги виробництва, технологія (тісто буде дозрівати або це розморожування напівфабрикатів), якість збірки — ось на що треба в першу чергу звертати увагу.
Обсяги великі — зрозуміло, що потрібні багаторівневі шафи, і то не одна. Корпус повинен бути з якісної нержавіючої сталі, матеріал внутрішнього покриття не повинен пропускати вологу — інакше тісто буде злипатися, крім того: бажано, щоб листи дек уніфікувалися з габаритами пекарської шафи (позбавить від необхідності перекладання заготовок після вистоювання).
Тен-и, — нагрівальні елементи, — повинні бути виконані з якісної нержавіючої сталі і забезпечувати задану температуру всередині камери (це особливо важливо, якщо вистоювання тіста відбувається в прохолодних приміщеннях).
Також зверніть увагу на можливість підсипання борошна (щоб тісто не злипалося), такою можливістю оснащені багато сучасних вистоювання.
Якщо у вас є питання вибору, покупки росстоєчної шафи — звертайтеся, ми зможемо Вам допомогти.