Шафи розстоєчні для хлібопекарень

Шафи розстоєчні для хлібопекарень

Розстоєчні шафи для хлібопекарень і кондитерських цехів. У розстоєчних шафах завершується бродіння тіста, т. зв. вистоювання тіста. Або ж, якщо пекарня, цех працює на давальній сировині, розморожування готових напівфабрикатів.

Продаємо розстоєчні шафи для хлібопекарень, кондитерських цехів — будь-яких закладів громадського харчування, які мають власну випічку.

Доставка по регіонах України, cервіс, пуско-настроювальні роботи.



Шафа розстійна Hurakan HKN-XLT196M

Шафа розстійна Hurakan HKN-XLT196M

Шафа розстійна Hurakan HKN-XLT196M, виробник: HURAKAN. Шафи розстоєчні для бару, кафе та інші заклад..

18138 грн.

Шафа розстійна Apach APE12ABQ

Шафа розстійна Apach APE12ABQ

Шафа розстійна Apach APE12ABQ, виробник: apach. Шафи розстоєчні для бару, кафе та інші заклади грома..

63360 грн.

Шафа розстійна Apach APE12ABQ D

Шафа розстійна Apach APE12ABQ D

Шафа розстійна Apach APE12ABQ D, виробник: apach. Шафи розстоєчні для бару, кафе та інші заклади гро..

79662 грн.

Шкаф расстоечный 9 уровней

Шкаф расстоечный 9 уровней

Шафа розстоєчна 9 рівнів, повністю нержавіюча сталь. Призначена для дозрівання (вистоювання) хлібобу..

21492 грн.

Шафа теплова Unox XEEC1011EPRS

Шафа теплова Unox XEEC1011EPRS

Шукаєте теплову шафу для професійної кухні? Unox XEEC1011EPRS – чудове рішення для точного підтриман..

Передзамовлення

Шафа теплова Unox XEEC1011EPRS

Шафа теплова Unox XEEC1011EPRS

Шукаєте теплову шафу для професійного використання? Unox XEEC1011EPRS – ідеальне рішення для точного..

Передзамовлення

Шафа розстійна Piron L600

Шафа розстійна Piron L600

Шукаєте розстійну шафу для професійного використання? Piron L600 – чудове рішення для оптимального р..

Передзамовлення

Шафа розстійна Unox XL413

Шафа розстійна Unox XL413

Шукаєте надійну розстійну шафу для оптимального контролю ферментації тіста? Unox XL413 – чудове ріше..

Передзамовлення

Шафа розстійна Unox XEBPC12EUV

Шафа розстійна Unox XEBPC12EUV

Шукаєте професійну розстійну шафу для точного контролю ферментації тіста? Unox XEBPC12EUV – ід..

Передзамовлення

Шафа розстійна Unox XLT193

Шафа розстійна Unox XLT193

Потрібна професійна розстійна шафа з ручним керуванням? Unox XLT193 – чудове рішення для точного кон..

Передзамовлення

Шафа розстійна Unox XLT133

Шафа розстійна Unox XLT133

Шукаєте компактну розстійну шафу з ручним управлінням? Unox XLT133 – чудове рішення для точного конт..

Передзамовлення

Шафа розстійна Unox XEKPT10EUC

Шафа розстійна Unox XEKPT10EUC

Потрібна розстійна шафа, що інтегрується з професійними печами? Unox XEKPT10EUC – чудове рішення для..

Передзамовлення

Шафа розстійна Unox XEKPT08HSC

Шафа розстійна Unox XEKPT08HSC

Шукаєте розстійну шафу, що інтегрується з професійними печами? Unox XEKPT08HSC – ідеальне рішення дл..

Передзамовлення

Шафа розстійна Unox XEKPT08EUC

Шафа розстійна Unox XEKPT08EUC

Потрібна розстійна шафа, що інтегрується з професійними печами? Unox XEKPT08EUC – чудове рішення для..

Передзамовлення

Шафа розстійна Unox XEBPC12EUB

Шафа розстійна Unox XEBPC12EUB

Шукаєте професійну розстійну шафу для точного контролю ферментації тіста? Unox XEBPC12EUB – чудове р..

Передзамовлення

Шафа розстійна Moretti Forni 0A000810

Шафа розстійна Moretti Forni 0A000810

Шукаєте компактну розстійна шафу для точного контролю ферментації тіста? Moretti Forni 0A000810 – чу..

Передзамовлення

Шафа ферментаційна CastelMAC Planner LEV C

Шафа ферментаційна CastelMAC Planner LEV C

Шукаєте професійну ферментаційну шафу з точним регулюванням параметрів? CastelMAC Planner LEV C – ід..

Передзамовлення

Шафа розстійна Wiesheu Prover GS64L

Шафа розстійна Wiesheu Prover GS64L

Потрібна професійна розстійна шафа для оптимального контролю ферментації тіста? Wiesheu Prover GS64L..

Передзамовлення

Шафа розстійна Moretti Forni L80/S100E

Шафа розстійна Moretti Forni L80/S100E

Шукаєте компактну розстійну шафу без вологи для професійного використання? Moretti Forni L80/S100E –..

Передзамовлення

Шафа розстійна Unox XEBPC12EUB

Шафа розстійна Unox XEBPC12EUB

Потрібна професійна розстійна шафа для оптимального контролю ферментації тіста? Unox XEBPC12EUB – ід..

Передзамовлення

Шафа розстійна Unox XEBPC08EUB

Шафа розстійна Unox XEBPC08EUB

Потрібна професійна розстійна шафа для оптимального контролю ферментації тіста? Unox XEBPC08EUB – ко..

Передзамовлення

Камера розстійна Italbakery CLACR2P2C 4060

Камера розстійна Italbakery CLACR2P2C 4060

Шукаєте надійну розстійну камеру для вашого виробництва? Italbakery CLACR2P2C 4060 – ідеальне рішенн..

Передзамовлення

Камера розстійна Italbakery CLACR1+1T2C 6080

Камера розстійна Italbakery CLACR1+1T2C 6080

Шукаєте професійну розстійну камеру для оптимального процесу бродіння тіста? Italbakery CLACR1+1T2C ..

Передзамовлення

Показано з 1 по 24 із 31 (всього 2 сторінок)

Вистоювання

Процес дозрівання тіста, остаточного бродіння перед випічкою. Тісто збільшується в об'ємі, стає пухким, набуває правильної внутрішньої структури.

Плюси розстоєчної шафи: багаторівневість — п'яти-, семи-, 9-рівневі — вони істотно економлять місце, особливий клімат всередині камери дозволяє контрольовано завершити процес бродіння тіста, а якщо цех працює на давательній сировині, тобто напівфабрикати надходять в замороженому вигляді, то розстоєчна шафа просто необхідна.

Принцип роботи

За своєю суттю вельми простий: в камері росстоєчної (вистоювальної) шафи викладаються заготовки тіста, внизу, в піддоні, ТЕН-ами підігрівається вода. Таким чином в камері створюється теплий, вологий мікроклімат, що сприяє дозріванню/відтаванню тіста.

Вибір

Обсяги виробництва, технологія (тісто буде дозрівати або це розморожування напівфабрикатів), якість збірки — ось на що треба в першу чергу звертати увагу.

Обсяги великі — зрозуміло, що потрібні багаторівневі шафи, і то не одна. Корпус повинен бути з якісної нержавіючої сталі, матеріал внутрішнього покриття не повинен пропускати вологу — інакше тісто буде злипатися, крім того: бажано, щоб листи дек уніфікувалися з габаритами пекарської шафи (позбавить від необхідності перекладання заготовок після вистоювання).

Тен-и, — нагрівальні елементи, — повинні бути виконані з якісної нержавіючої сталі і забезпечувати задану температуру всередині камери (це особливо важливо, якщо вистоювання тіста відбувається в прохолодних приміщеннях).

Також зверніть увагу на можливість підсипання борошна (щоб тісто не злипалося), такою можливістю оснащені багато сучасних вистоювання.

Якщо у вас є питання вибору, покупки росстоєчної шафи — звертайтеся, ми зможемо Вам допомогти.