Шафи розстоєчні для хлібопекарень Unox

Шафа теплова Unox XEEC1011EPRS
Шукаєте теплову шафу для професійної кухні? Unox XEEC1011EPRS – чудове рішення для точного підтриман..
180860 грн.
Шафа теплова Unox XEEC1011EPRS
Шукаєте теплову шафу для професійного використання? Unox XEEC1011EPRS – ідеальне рішення для точного..
180860 грн.
Шафа розстійна Unox XL413
Шукаєте надійну розстійну шафу для оптимального контролю ферментації тіста? Unox XL413 – чудове ріше..
84271 грн.
Шафа розстійна Unox XEBPC12EUV
Шукаєте професійну розстійну шафу для точного контролю ферментації тіста? Unox XEBPC12EUV – ід..
107752 грн.
Шафа розстійна Unox XLT193
Потрібна професійна розстійна шафа з ручним керуванням? Unox XLT193 – чудове рішення для точного кон..
56098 грн.
Шафа розстійна Unox XLT133
Шукаєте компактну розстійну шафу з ручним управлінням? Unox XLT133 – чудове рішення для точного конт..
44261 грн.
Шафа розстійна Unox XEKPT10EUC
Потрібна розстійна шафа, що інтегрується з професійними печами? Unox XEKPT10EUC – чудове рішення для..
61267 грн.
Шафа розстійна Unox XEKPT08HSC
Шукаєте розстійну шафу, що інтегрується з професійними печами? Unox XEKPT08HSC – ідеальне рішення дл..
45096 грн.
Шафа розстійна Unox XEKPT08EUC
Потрібна розстійна шафа, що інтегрується з професійними печами? Unox XEKPT08EUC – чудове рішення для..
56181 грн.
Шафа розстійна Unox XEBPC12EUB
Шукаєте професійну розстійну шафу для точного контролю ферментації тіста? Unox XEBPC12EUB – чудове р..
93609 грн.
Шафа розстійна Unox XEBPC12EUB
Потрібна професійна розстійна шафа для оптимального контролю ферментації тіста? Unox XEBPC12EUB – ід..
94796 грн.
Шафа розстійна Unox XEBPC08EUB
Потрібна професійна розстійна шафа для оптимального контролю ферментації тіста? Unox XEBPC08EUB – ко..
89547 грн.
Вистоювання
Процес дозрівання тіста, остаточного бродіння перед випічкою. Тісто збільшується в об'ємі, стає пухким, набуває правильної внутрішньої структури.
Плюси розстоєчної шафи: багаторівневість — п'яти-, семи-, 9-рівневі — вони істотно економлять місце, особливий клімат всередині камери дозволяє контрольовано завершити процес бродіння тіста, а якщо цех працює на давательній сировині, тобто напівфабрикати надходять в замороженому вигляді, то розстоєчна шафа просто необхідна.
Принцип роботи
За своєю суттю вельми простий: в камері росстоєчної (вистоювальної) шафи викладаються заготовки тіста, внизу, в піддоні, ТЕН-ами підігрівається вода. Таким чином в камері створюється теплий, вологий мікроклімат, що сприяє дозріванню/відтаванню тіста.
Вибір
Обсяги виробництва, технологія (тісто буде дозрівати або це розморожування напівфабрикатів), якість збірки — ось на що треба в першу чергу звертати увагу.
Обсяги великі — зрозуміло, що потрібні багаторівневі шафи, і то не одна. Корпус повинен бути з якісної нержавіючої сталі, матеріал внутрішнього покриття не повинен пропускати вологу — інакше тісто буде злипатися, крім того: бажано, щоб листи дек уніфікувалися з габаритами пекарської шафи (позбавить від необхідності перекладання заготовок після вистоювання).
Тен-и, — нагрівальні елементи, — повинні бути виконані з якісної нержавіючої сталі і забезпечувати задану температуру всередині камери (це особливо важливо, якщо вистоювання тіста відбувається в прохолодних приміщеннях).
Також зверніть увагу на можливість підсипання борошна (щоб тісто не злипалося), такою можливістю оснащені багато сучасних вистоювання.
Якщо у вас є питання вибору, покупки росстоєчної шафи — звертайтеся, ми зможемо Вам допомогти.