Кухонний інвентар для випічки - все необхідне FoREST

Кухонний інвентар для випічки - все необхідне FoREST


Підставка для обробних дошок товщиною до 26 мм, 320х230х160 мм

Підставка для обробних дошок товщиною до 26 мм, 320х230х160 мм

Підставка для обробних дошок товщиною до 26 мм, 320х230х160 мм арт.: 480026 (FoREST). Матеріал: Плас..

273.0 грн.

Підставка для обробних дошок товщиною до 13 мм, 230х230х160 мм

Підставка для обробних дошок товщиною до 13 мм, 230х230х160 мм

Підставка для обробних дошок товщиною до 13 мм, 230х230х160 мм арт.: 480013 (FoREST). Матеріал: Плас..

233.0 грн.

Лопатка з пластиковою ручкою 37 см

Лопатка з пластиковою ручкою 37 см

Лопатка з пластиковою ручкою 37 см арт.: 354230ВП (FoREST). Матеріал: Нержавіюча сталь, пластмаса ..

219.0 грн.

Лопатка перфорована з пластиковою ручкою 37 см

Лопатка перфорована з пластиковою ручкою 37 см

Лопатка перфорована з пластиковою ручкою 37 см арт.: 354220ВП (FoREST). Матеріал: Нержавіюча сталь, ..

219.0 грн.

Лопатка перфорована нейлонова 34 см

Лопатка перфорована нейлонова 34 см

Лопатка перфорована нейлонова 34 см арт.: 355263 (FoREST). Матеріал: Пластмаса Кондитерський інвента..

78.0 грн.

Лопатка з пластиковою ручкою 29 см

Лопатка з пластиковою ручкою 29 см

Лопатка з пластиковою ручкою 29 см арт.: 354250ВП (FoREST). Матеріал: Нержавіюча сталь, пластмаса Ко..

Передзамовлення

Лопатка перфорована 37 см

Лопатка перфорована 37 см

Лопатка перфорована 37 см арт.: 354006ВП (FoREST). Матеріал: Нержавіюча сталь Кондитерський інвен..

Передзамовлення

Показано з 1 по 7 із 7 (всього 1 сторінок)

Додаткове знаряддя та інвентар:

  1. Кухонні ваги: Для точного вимірювання інгредієнтів, таких як мука, цукор, масло і т. д., що є важливим для досягнення правильного співвідношення у рецептах випічки.

  2. Ситечка і решітки: Для просіювання муки та цукру, що допомагає забезпечити рівномірність та повітряність тіста.

  3. Кухонні рукавички і фартухи: Для захисту від можливих бризок, а також для збереження чистоти та гігієни під час приготування випічки.

  4. Кухонні терки: Для нарізання та натирання інгредієнтів, таких як цедра цитрусових або шоколад, які можуть додати смаку та аромату вашій випічці.

  5. Стійки для охолодження і виставки: Для охолодження свіжозапеченої випічки і виставки на стійці, щоб дозволити їй відпочити та затвердіти перед подачею або декоруванням.

Ці додаткові предмети не лише доповнюють ваш кухонний інвентар для випічки, а й забезпечують ефективність, точність і комфорт під час приготування вашого улюбленого десерту або хліба.