Ніж кухаря Tramontina Tradicional. Довжина леза 203 мм (8").
Справжній універсал, його ще називають шеф-ніж і використовують для чистки, нарізки та шинкування, перерубания дрібних кісточок птиці і риби.
Твердість клинка збалансована — 53 HRC, а це і довге збереження первинного заводського заточування і пружність леза при сильних ударах, воно не «грає».
Товщина леза — 1.2÷1.8 мм
Руків'я — натуральне дерево з спецпросоченням. Клепки не виступають за поверхню руків'я, а наявність шийки на руків'ї запобігає натирання долоні і рука не втомлюється.
Це хороший кухарський ніж, він чудово збалансований. Тан клинка проходить практично через все руків'я (2/3 рукояті) і воно важить стільки ж як і лезо.
Продаємо професійні ножі з доставкою в Київ, Львів, Дніпро — інші регіони і міста України.
Загальні характеристики | |
Довжина, мм | 203 (8") |
Посуд | |
Серія | Tradicional |
Товщина, мм | 1.2 - 1.8 |
Виготовлення | Лезо — нержавіюча сталь AISI 420. Руків'я — натуральне дерево |
Ніж кухаря 203мм Tramontina Tradicional
- Виробник: Tramontina
- Код Товару: 2305-5082471369
- Наявність: Передзамовлення
