Ніж кухаря Tramontina Tradicional. Довжина леза 203 мм (8").

Справжній універсал, його ще називають шеф-ніж і використовують для чистки, нарізки та шинкування, перерубания дрібних кісточок птиці і риби.

Твердість клинка збалансована — 53 HRC, а це і довге збереження первинного заводського заточування і пружність леза при сильних ударах, воно не «грає».

Товщина леза — 1.2÷1.8 мм

Руків'я — натуральне дерево з спецпросоченням. Клепки не виступають за поверхню руків'я, а наявність шийки на руків'ї запобігає натирання долоні і рука не втомлюється.

Це хороший кухарський ніж, він чудово збалансований. Тан клинка проходить практично через все руків'я (2/3 рукояті) і воно важить стільки ж як і лезо.

Продаємо професійні ножі з доставкою в Київ, Львів, Дніпро — інші регіони і міста України.

Посуд
Серія Tradicional
Довжина, мм 203 (8")
Товщина, мм 1.2 - 1.8
Виготовлення Лезо — нержавіюча сталь AISI 420. Руків'я — натуральне дерево

Немає відгуків про цей товар.

Написати свій відгук

Відгуки можуть залишати лише зареєстровані покупці цього товару!

Ніж кухаря Tramontina Tradicional 203 мм

    Виробник: Tramontina
  • Виробник: Tramontina
  • Код Товару: 2305-5082471369
  • Наявність: Передзамовлення
Мінімальна кількість замовлення цього товару 12