Ніж для м'яса Tramontina Tradicional. Довжина леза 152 мм (6").
Ніж для різання м'яса — основний ніж, після шеф-ножа, і не тільки на професійній кухні, але й вдома.
Входить в набір ножів (4 ножа, дощечка і колодка для зберігання ножів).
Твердість клинка вивірена — 53 HRC. Що означає: по-перше заводська заточка зберігається довго і надалі легко відновлюється, а по-друге — лезо пружне, але товщина леза в 1.2÷1.8 мм не дає йому «грати».
Руків'я зручно лежить в руці і ніж не вислизає (це важливо при різанні жорсткого м'яса). Матеріал руків'я — натуральне дерево зі спеціальним просоченням. Клепки не виступають за поверхню руків'я.
Ніж добре збалансований. Тан клинка проходить практично через всю руків'я (2/3 рукояті) і воно важить стільки ж як і лезо.
Ножі серії Tradicional не можна мити в посудомийній машині.
Продаємо професійні ножі для м'яса з доставкою в Київ, Львів, Одеса, Харків.
Загальні характеристики | |
Довжина, мм | 152 (6") |
Посуд | |
Серія | Tradicional |
Товщина, мм | 1.2 - 1.8 |
Виготовлення | Лезо — нержавіюча сталь AISI 420. Руків'я — натуральне дерево |
Ніж для м'яса 152мм Tramontina Tradicional
- Виробник: Tramontina
- Код Товару: 2310-1769508342
- Наявність: В наявності

- 74 грн.