Кондитерський інвентар - все необхідне The Bars

Кондитерський інвентар - все необхідне The Bars


Видавлювач для цитрусових чорний 250 мм, d 85 мм, пластик

Видавлювач для цитрусових чорний 250 мм, d 85 мм, пластик

Видавлювач для цитрусових чорний 250 мм, d 85 мм, пластик арт.: B018B (The Bars). Матеріал: Пластмас..

477 грн.

Видавлювач для цитрусових зелений 250 мм, d 85 мм, пластик

Видавлювач для цитрусових зелений 250 мм, d 85 мм, пластик

Видавлювач для цитрусових зелений 250 мм, d 85 мм, пластик арт.: B018G (The Bars). Матеріал: Пластма..

477 грн.

Набір бармена 12 предметів в сумці

Набір бармена 12 предметів в сумці

Набір бармена 12 предметів в сумці арт.: BR03G (The Bars). Кондитерський інвентар для кухні, а тако..

Передзамовлення

Мішок для льоду 440х260 мм, коттон

Мішок для льоду 440х260 мм, коттон

Мішок для льоду 440х260 мм, коттон арт.: B020B (The Bars). Кондитерський інвентар на кухні вдома і ..

Передзамовлення

Видавлювач для цитрусових вінтажний (в наборі два дрейнери із поліпропілену та сталі)

Видавлювач для цитрусових вінтажний (в наборі два дрейнери із поліпропілену та сталі)

Видавлювач для цитрусових вінтажний (в наборі два дрейнери із поліпропілену та сталі) арт.: B018LX (..

Передзамовлення

Показано з 1 по 5 із 5 (всього 1 сторінок)

Ось перелік основних товарів, які можна знайти в цій категорії:

  1. Трубчасті насадки для декорування: Різноманітні насадки для декорування і прикрашання тортів, пирогів, кексів та інших кондитерських виробів.

  2. Мішки для кондитерського крему: Для нанесення крему, глазурі або кремушок на кондитерські вироби з точністю та легкістю.

  3. Шпателі і лопатки для глазурі: Для рівномірного розподілення глазурі на поверхні тортів та пирогів.

  4. Кондитерські щітки і ролики: Для нанесення декоративних елементів, ягід, глазурі на кондитерські вироби.

  5. Форми і лейки для карамелі і шоколаду: Для формування різних форм і розмірів цукерок і шоколадних виробів.

  6. Лейки для гарячої глазурі і шоколаду: Для легкого нанесення гарячої глазурі або розтопленого шоколаду на кондитерські вироби.

  7. Кондитерські форми для пряників і печива: Різноманітні форми для випікання пряників, печива і інших кондитерських виробів.

  8. Кондитерські стійки та тримачі для прикрас: Для зручного зберігання та виставки кондитерських прикрас, інструментів і аксесуарів.

  9. Термометри для цукру: Для контролю температури під час приготування цукрової маси або карамелі.

Ці інструменти дозволяють кондитерам та любителям десертів творити шедеври із солодощів та прикрашати їх за допомогою різноманітних технік і прийомів.