Кондитерський інвентар - все необхідне Gi.Metal

Скребок 11х10 см, н/ж
Скребок 11х10 см, н/ж арт.: AC-ST4M (Gi.Metal). Матеріал: Нержавіюча сталь, пластмаса Кондитерський ..
313 грн.
Скребок 9,5 см, пластик
Скребок 9,5 см, пластик арт.: AC-ST (Gi.Metal). Матеріал: Пластмаса Кондитерський інвентар для кухні..
Передзамовлення
Скребок 9,5 см, н/ж
Скребок 9,5 см, н/ж арт.: AC-STP31 (Gi.Metal). Матеріал: Нержавіюча сталь, пластмаса Кондитерський і..
Передзамовлення
Скребок 8х11,5 см н/ж, ручка з пластику
Скребок 8х11,5 см н/ж, ручка з пластику арт.: AC-TPF11 (Gi.Metal). Матеріал: Нержавіюча сталь, пласт..
Передзамовлення
Скребок 11,5 см, н/ж
Скребок 11,5 см, н/ж арт.: AC-STP32 (Gi.Metal). Матеріал: Нержавіюча сталь, пластмаса Кондитерський ..
Передзамовлення
Скребок L 154 см, ал.
Скребок L 154 см, ал. арт.: ACH-RS/L ВП (Gi.Metal). Матеріал: Алюміній Кондитерський інвентар на кух..
Передзамовлення
Ділитель для тіста 13x6 см
Ділитель для тіста 13x6 см арт.: AC-BSM (Gi.Metal). Матеріал: Нержавіюча сталь, пластмаса Кондитерсь..
Передзамовлення
Ось перелік основних товарів, які можна знайти в цій категорії:
-
Трубчасті насадки для декорування: Різноманітні насадки для декорування і прикрашання тортів, пирогів, кексів та інших кондитерських виробів.
-
Мішки для кондитерського крему: Для нанесення крему, глазурі або кремушок на кондитерські вироби з точністю та легкістю.
-
Шпателі і лопатки для глазурі: Для рівномірного розподілення глазурі на поверхні тортів та пирогів.
-
Кондитерські щітки і ролики: Для нанесення декоративних елементів, ягід, глазурі на кондитерські вироби.
-
Форми і лейки для карамелі і шоколаду: Для формування різних форм і розмірів цукерок і шоколадних виробів.
-
Лейки для гарячої глазурі і шоколаду: Для легкого нанесення гарячої глазурі або розтопленого шоколаду на кондитерські вироби.
-
Кондитерські форми для пряників і печива: Різноманітні форми для випікання пряників, печива і інших кондитерських виробів.
-
Кондитерські стійки та тримачі для прикрас: Для зручного зберігання та виставки кондитерських прикрас, інструментів і аксесуарів.
-
Термометри для цукру: Для контролю температури під час приготування цукрової маси або карамелі.
Ці інструменти дозволяють кондитерам та любителям десертів творити шедеври із солодощів та прикрашати їх за допомогою різноманітних технік і прийомів.