Кондитерський інвентар - все необхідне FoREST

Підставка для обробних дошок товщиною до 26 мм, 320х230х160 мм
Підставка для обробних дошок товщиною до 26 мм, 320х230х160 мм арт.: 480026 (FoREST). Матеріал: Плас..
287 грн.
Підставка для обробних дошок товщиною до 13 мм, 230х230х160 мм
Підставка для обробних дошок товщиною до 13 мм, 230х230х160 мм арт.: 480013 (FoREST). Матеріал: Плас..
245 грн.
Лопатка перфорована нейлонова 34 см
Лопатка перфорована нейлонова 34 см арт.: 355263 (FoREST). Матеріал: Пластмаса Кондитерський інвента..
83 грн.
Лопатка з пластиковою ручкою 37 см
Лопатка з пластиковою ручкою 37 см арт.: 354230ВП (FoREST). Матеріал: Нержавіюча сталь, пластмаса ..
Передзамовлення
Лопатка з пластиковою ручкою 33 см
Лопатка з пластиковою ручкою 33 см арт.: 354240ВП (FoREST). Матеріал: Нержавіюча сталь, пластмаса Ко..
Передзамовлення
Лопатка з пластиковою ручкою 29 см
Лопатка з пластиковою ручкою 29 см арт.: 354250ВП (FoREST). Матеріал: Нержавіюча сталь, пластмаса Ко..
Передзамовлення
Лопатка перфорована з пластиковою ручкою 37 см
Лопатка перфорована з пластиковою ручкою 37 см арт.: 354220ВП (FoREST). Матеріал: Нержавіюча сталь, ..
Передзамовлення
Лопатка перфорована з пластиковою ручкою 28 см
Лопатка перфорована з пластиковою ручкою 28 см арт.: 354210ВП (FoREST). Матеріал: Нержавіюча сталь, ..
Передзамовлення
Лопатка перфорована 37 см
Лопатка перфорована 37 см арт.: 354006ВП (FoREST). Матеріал: Нержавіюча сталь Кондитерський інвен..
Передзамовлення
Ось перелік основних товарів, які можна знайти в цій категорії:
-
Трубчасті насадки для декорування: Різноманітні насадки для декорування і прикрашання тортів, пирогів, кексів та інших кондитерських виробів.
-
Мішки для кондитерського крему: Для нанесення крему, глазурі або кремушок на кондитерські вироби з точністю та легкістю.
-
Шпателі і лопатки для глазурі: Для рівномірного розподілення глазурі на поверхні тортів та пирогів.
-
Кондитерські щітки і ролики: Для нанесення декоративних елементів, ягід, глазурі на кондитерські вироби.
-
Форми і лейки для карамелі і шоколаду: Для формування різних форм і розмірів цукерок і шоколадних виробів.
-
Лейки для гарячої глазурі і шоколаду: Для легкого нанесення гарячої глазурі або розтопленого шоколаду на кондитерські вироби.
-
Кондитерські форми для пряників і печива: Різноманітні форми для випікання пряників, печива і інших кондитерських виробів.
-
Кондитерські стійки та тримачі для прикрас: Для зручного зберігання та виставки кондитерських прикрас, інструментів і аксесуарів.
-
Термометри для цукру: Для контролю температури під час приготування цукрової маси або карамелі.
Ці інструменти дозволяють кондитерам та любителям десертів творити шедеври із солодощів та прикрашати їх за допомогою різноманітних технік і прийомів.