Шафи розстоєчні для хлібопекарень Moretti forni

Шафи розстоєчні для хлібопекарень Moretti forni


Шафа розстійна Moretti Forni 0A000810

Шафа розстійна Moretti Forni 0A000810

Шукаєте компактну розстійна шафу для точного контролю ферментації тіста? Moretti Forni 0A000810 – чу..

227046 грн.

Шафа розстійна Moretti Forni L80/S100E

Шафа розстійна Moretti Forni L80/S100E

Шукаєте компактну розстійну шафу без вологи для професійного використання? Moretti Forni L80/S100E –..

173446 грн.

Показано з 1 по 2 із 2 (всього 1 сторінок)

Вистоювання

Процес дозрівання тіста, остаточного бродіння перед випічкою. Тісто збільшується в об'ємі, стає пухким, набуває правильної внутрішньої структури.

Плюси розстоєчної шафи: багаторівневість — п'яти-, семи-, 9-рівневі — вони істотно економлять місце, особливий клімат всередині камери дозволяє контрольовано завершити процес бродіння тіста, а якщо цех працює на давательній сировині, тобто напівфабрикати надходять в замороженому вигляді, то розстоєчна шафа просто необхідна.

Принцип роботи

За своєю суттю вельми простий: в камері росстоєчної (вистоювальної) шафи викладаються заготовки тіста, внизу, в піддоні, ТЕН-ами підігрівається вода. Таким чином в камері створюється теплий, вологий мікроклімат, що сприяє дозріванню/відтаванню тіста.

Вибір

Обсяги виробництва, технологія (тісто буде дозрівати або це розморожування напівфабрикатів), якість збірки — ось на що треба в першу чергу звертати увагу.

Обсяги великі — зрозуміло, що потрібні багаторівневі шафи, і то не одна. Корпус повинен бути з якісної нержавіючої сталі, матеріал внутрішнього покриття не повинен пропускати вологу — інакше тісто буде злипатися, крім того: бажано, щоб листи дек уніфікувалися з габаритами пекарської шафи (позбавить від необхідності перекладання заготовок після вистоювання).

Тен-и, — нагрівальні елементи, — повинні бути виконані з якісної нержавіючої сталі і забезпечувати задану температуру всередині камери (це особливо важливо, якщо вистоювання тіста відбувається в прохолодних приміщеннях).

Також зверніть увагу на можливість підсипання борошна (щоб тісто не злипалося), такою можливістю оснащені багато сучасних вистоювання.

Якщо у вас є питання вибору, покупки росстоєчної шафи — звертайтеся, ми зможемо Вам допомогти.