Нейтральне обладнання для ресторанів та інших закладів громадського харчування
Нейтральне обладнання — в широкому сенсі, це всі допоміжні та не механічні елементи на професійній кухні (іноді його так і називають — допоміжне обладнання).
До нього відносяться: столи, мийні ванни, полиці, стелажі, шафи і витяжні зонти. До нейтрального можна віднести також лінії роздачі в громадському харчуванні.
Призначене для зберігання посуду та інвентарю, продуктів. Поверхні, на якій обробляється продукти.
Продаємо нейтральне обладнання з нержавіючої сталі. Підбір, професійне складання специфікації, 3D розміщення обладнання з нержавійки.
Виберіть підкатегорію
Нейтральне обладнання для ресторанів, кафе — інших закладів громадського харчування
Нейтральне обладнання не має активних рухомих деталей або механізмів, тому — при правильному виборі і експлуатації — буде служити необмежено довго.
Під правильним — мається на увазі вибір матеріалу виробу, його конструкції: ергономічної, міцної, з прорахованими елементами (ребра жорсткості, обв'язка ніжок, прорахунок на задану навантаженість).
Матеріал виготовлення
Матеріал. може бути повністю метал — нержавіюча сталь того чи іншого сплаву, або комбінація, — неробочі поверхні виконуються з "чорного" металу (низькоякісна вуглецева сталь) з подальшим фарбуванням. Так істотно дешевше, але і істотно менші терміни придатності таких "виробів".
Конструкція
Конструкцію мийної ванни визначає її призначення:
- мийні ванни — обсяги миття визначають скільки чаш, яке виконання, технологію і особливості виготовлення (глибокі ванни для миття котлів, розморожування м'яса вимагають чотиристоронньої обв'язки або обов'язкової наявності нижньої полиці, глибокі чаші технологічно дешевше робити зварні);
- столи — якщо для розділу м'яса, то це зі спеціальною поліпропіленової стільницею (для борошняних робіт — дерев'яна), виробничі, загального призначення, роблять з харчової нержавійки (вже говорилося — повністю з нержавіюча сталь). Крім того, довгі столи вимагають додаткових ребер жорсткості під стільницю.
- витяжні зонти — пристінні або острівні (що стоять по центру гарячого чи мийного цеху), їх розміри повинні мінімум на 10 см. виходити за габарити обладнання над яким вони встановлюються;
- шафи, стелажі — одно, дводверні, скільки полиць і секцій необхідно — за кількістю інвентарю, що зберігається.
Якщо ви замовляєте нейтралку, то всі ці особливості потрібно врахувати. Ми беремося вам в цьому допомогти — ЗВЕРТАЙТЕСЯ.
Організація робочих місць, розміщення
Ергономіка — розміщення меблів, оптимізація (кількість, номенклатурність). Де буде робоче місце, згідно технологічного процесу на кухні, необхідна ширина проходів та оптимальна площа робочих поверхонь. Все це треба врахувати при покупці нейтрального обладнання, оскільки воно рідко буває стандартним, а перероблювати — трата грошей та часу.
Висновки: матеріал виготовлення, розстановка і належна експлуатація визначає час "життя" нейтрального обладнання.
При покупці у нас обладнання, ми підберемо Вам все необхідне, зробимо 3D планування меблів та обладнання — жоден сантиметр не загубиться, все буде на своїх місцях.
Прорахуємо найнеобхідніше з кухонного обладнання, підготуємо специфікацію на професійні столи, кухонні мийки в ваш ресторан, кафе, їдальню — ТЕЛЕФОНУЙТЕ.