Алюмінієві контейнери для їжі і форми для запікання Украина
Чому алюміній?, Який не підходить для посуду на професійній кухні громадського харчування.
Гігієнічність та зручність
Для ОДНОРАЗОВОГО посуду це гігієнічність — алюміній не поглинає запахи, не взаємодіє з продуктами, що готуються, не вбирає вологу і жир. І, головне, майже миттєво розігрівається та швидко охолоджується. Чудово підходить для використання у мікрохвильовій пічці.
Термостійкість
Від глибокої заморозки до температур смаження (до +350°С), готування на грилі. В асортименті є спеціальні одноразові решітки-гриль для пікніка, кейтерінгу.
Утилізація
Алюмінієві контейнери та форми після використання легко утилізуються, піддаються вторинній переробці. Легко мнуться і не займають місця (важливо для виїзних заходів кейтерингу, на пікніках).