Кондитерський інвентар - все необхідне FoREST

Кондитерський інвентар - все необхідне FoREST


Підставка для обробних дошок товщиною до 26 мм, 320х230х160 мм

Підставка для обробних дошок товщиною до 26 мм, 320х230х160 мм

Підставка для обробних дошок товщиною до 26 мм, 320х230х160 мм арт.: 480026 (FoREST). Матеріал: Плас..

273.0 грн.

Підставка для обробних дошок товщиною до 13 мм, 230х230х160 мм

Підставка для обробних дошок товщиною до 13 мм, 230х230х160 мм

Підставка для обробних дошок товщиною до 13 мм, 230х230х160 мм арт.: 480013 (FoREST). Матеріал: Плас..

233.0 грн.

Лопатка з пластиковою ручкою 37 см

Лопатка з пластиковою ручкою 37 см

Лопатка з пластиковою ручкою 37 см арт.: 354230ВП (FoREST). Матеріал: Нержавіюча сталь, пластмаса ..

219.0 грн.

Лопатка перфорована з пластиковою ручкою 37 см

Лопатка перфорована з пластиковою ручкою 37 см

Лопатка перфорована з пластиковою ручкою 37 см арт.: 354220ВП (FoREST). Матеріал: Нержавіюча сталь, ..

219.0 грн.

Лопатка перфорована нейлонова 34 см

Лопатка перфорована нейлонова 34 см

Лопатка перфорована нейлонова 34 см арт.: 355263 (FoREST). Матеріал: Пластмаса Кондитерський інвента..

78.0 грн.

Лопатка з пластиковою ручкою 33 см

Лопатка з пластиковою ручкою 33 см

Лопатка з пластиковою ручкою 33 см арт.: 354240ВП (FoREST). Матеріал: Нержавіюча сталь, пластмаса Ко..

Передзамовлення

Лопатка з пластиковою ручкою 29 см

Лопатка з пластиковою ручкою 29 см

Лопатка з пластиковою ручкою 29 см арт.: 354250ВП (FoREST). Матеріал: Нержавіюча сталь, пластмаса Ко..

Передзамовлення

Лопатка перфорована з пластиковою ручкою 28 см

Лопатка перфорована з пластиковою ручкою 28 см

Лопатка перфорована з пластиковою ручкою 28 см арт.: 354210ВП (FoREST). Матеріал: Нержавіюча сталь, ..

Передзамовлення

Лопатка перфорована 37 см

Лопатка перфорована 37 см

Лопатка перфорована 37 см арт.: 354006ВП (FoREST). Матеріал: Нержавіюча сталь Кондитерський інвен..

Передзамовлення

Показано з 1 по 9 із 9 (всього 1 сторінок)

Ось перелік основних товарів, які можна знайти в цій категорії:

  1. Трубчасті насадки для декорування: Різноманітні насадки для декорування і прикрашання тортів, пирогів, кексів та інших кондитерських виробів.

  2. Мішки для кондитерського крему: Для нанесення крему, глазурі або кремушок на кондитерські вироби з точністю та легкістю.

  3. Шпателі і лопатки для глазурі: Для рівномірного розподілення глазурі на поверхні тортів та пирогів.

  4. Кондитерські щітки і ролики: Для нанесення декоративних елементів, ягід, глазурі на кондитерські вироби.

  5. Форми і лейки для карамелі і шоколаду: Для формування різних форм і розмірів цукерок і шоколадних виробів.

  6. Лейки для гарячої глазурі і шоколаду: Для легкого нанесення гарячої глазурі або розтопленого шоколаду на кондитерські вироби.

  7. Кондитерські форми для пряників і печива: Різноманітні форми для випікання пряників, печива і інших кондитерських виробів.

  8. Кондитерські стійки та тримачі для прикрас: Для зручного зберігання та виставки кондитерських прикрас, інструментів і аксесуарів.

  9. Термометри для цукру: Для контролю температури під час приготування цукрової маси або карамелі.

Ці інструменти дозволяють кондитерам та любителям десертів творити шедеври із солодощів та прикрашати їх за допомогою різноманітних технік і прийомів.