Промислові витяжки та зонти для кухонь громадського харчування Україна

Промислові витяжки та зонти для кухонь громадського харчування Україна

Кожен заклад громадського харчування не може обійтися без професійної вентиляції та кондиціонування, відповідно наявність промислових витяжок — обов'язкова вимога СанПіН.



Пристінна витяжка для громадського харчування

Пристінна витяжка для громадського харчування

Професійний пристінний витяжний зонт з нержавійки для громадського харчування. Пристінні витяжні ..

4838.1 грн.Таблиця цін

Острівна витяжка для громадського харчування

Острівна витяжка для громадського харчування

Острівна витяжка для громадського харчування Острівна витяжка (або витяжний зонд) застосовується ..

6993.1 грн.Таблиця цін

Показано з 1 по 2 із 2 (всього 1 сторінок)

Крім видалення запахів, що доносяться з кухні, правильна вентиляція створює сприятливий клімат для роботи кухаря з обслуговуючим персоналом на професійній кухні їдальні або ресторану, а окрім того – ще й пожежобезпечність.

При виборі витяжного зонта виходите з кількості, габаритів теплового обладнання в гарячому цеху. Наявності відповідних професійних розрахунків на необхідну потужність тяги.

Пам'ятаєте. Над кожним нагріваючим приладом: піччю, пароконвектоматом, встановлюйте індивідуальне витяжної зонд, який би перевищував габарити як мінімум сантиметрів на десять і розташовувався над ним на висоті ≈ 70-100 див.

Конструкція й виконання

Залежно розташування обладнання на кухні, витяжки робляться або острівними або пристінними.

Повітропровід для промислової витяжки робиться не менше 150 мм, з мінімальною кількістю колін, т. як. кожне коліно зменшує тягу на ≈ 10%. З тією ж метою стінки повітропроводу виготовляють гладкими, з мінімальною довжиною.

Тому погоджуйте з Менеджером розташування і діаметр витяжного отвору, це прискорить, спростить, а також здешевить подальший монтаж.

Якщо витяжка встановлюється над джерелом відкритого вогню (той же мангал), то купіть витяжку зі спеціальною іскрогасною сіткою. Подбайте про якість нержавіючої сталі — тільки нержавійка, не цинковка.

Сучасні промислові вентиляційні зонти комплектуються жироуловлювачами, це здорожує витяжку, але крім чистоти, такі фільтри дають додаткову пожежобезпечність, так як налиплий жир може спалахнути.

Для зручності, як опція, на витяжній зонд може встановлюється додаткове підсвічування.

Пропонуємо купити промислові витяжки з нержавіючої стали для ресторану або ж їдальні, інших закладів громадського харчування — за ринковою ціною.

Телефонуйте! Консультації. Проэктування, доставка в регіони України: Київ, Одеса, Херсон, Дніпро та інші міста – кур'єрськими службами.

УВАГА: Витяжний зонт, це частина витяжної системи, що складається з двигуна, вентиляційних комунікацій (труб, колін та впускної/випускної системи) та витяжних зонтів.

Ціни на сайті — за витяжні зонти, двигун, комунікації прораховуються окремо (дивіться нижче – проектування клімат систем).

Проектування вентиляції та клімат систем для закладів громадського харчування

Проектуємо витяжні системи вентиляції у відповідності до вимог ДБН України, правил і стандартів:  DBN V 2 5-67 2013 «Опалення, вентиляція та кондиціювання повітря». Крім вентиляцинно-припливних систем1 проектуємо кондиціювання, опалення та каналізаційні системи, всі розрахункові параметри відповідно до вище перелічених норм.

У кожному проекті прораховується теплотехнічні навантаження, споживана потужність електрообладнання та інші параметри відповідно до вимог ДБН України.

Крім розрахунків робимо плани, розрізи та специфікації за матеріалами та обладнанням.

Маючи всі розрахунки, плани ви отримаєте надійну систему вентиляції та/або опалення та/або каналізації.

Також повний пакет документації — запорука проходження сертифікації і не тільки, це:

  • проведення тендерів, формування грамотного тех. завдання;
  • проведення вартісної оцінки опалення, вентиляції та кондиціювання;
  • виконання монтажних робіт з вентиляції та кондиціювання, опалення та каналізації;
  • проведення пусконалагоджувальних робіт за даними системами;
  • грамотна експлуатація обладнання після запуску об'єкта.

З усіх питань проектування вентиляційних систем, витяжок, опалення та каналізації для закладів громадського харчування вільно звертайтеся, ТЕЛЕФОНУЙТЕ!


1 - Припливно-витяжна вентиляція – вентилювання приміщень забезпечується постійним припливом свіжого повітря ззовні.