Промислові посудомийні машини
Промислове (професійне) посудомийне обладнання для кухонь громадського харчування
Промислова посудомийна машина – обов'язкове професійне обладнання їдалень, барів та ресторанів, а також інших закладів громадського харчування. Вони добре, а головне швидко та у великій кількості очищають посуд, столові прибори від жиру й залишків їжі і тому добре зарекомендували себе на виробництві.
Надаємо професійні консультації (безкоштовно) у виборі посудомийної машини саме для вашого виробнитства. Само-собою гарантії та сервісне обслуговування.
Для промислових посудомийок характерний нетривалий цикл миття: 1-2 хвилини, порівняно великий обсяг посуду, що миється (в залежності від принципу роботи та компонування).
Професійні посудомийні машини по своїй компоновці й за призначенням можуть бути як фронтальні – для невеликих кафе та барів (тут основна вимога по габаритам, вбудовуваності); купольна – на кухнях ресторанів, піцерій і тунельна – в промислових умовах великих ресторанів, заводських та шкільних їдалень, там, де посадкових місць більше сотні.
Посудомийки з фронтальним завантаженням посуду зазвичай універсальні, компактні і, як говорилося вище, ідеальні для невеликих кафешек та забігайлівок, там, де потік відвідувачів малий й не є регулярним. Самі великі — тунельні (або інакше конвеєрні) – більше підходять для миття однотипної посуду, коли його багато і він надходить на мийку безперервним потоком, для дійсно промислових масштабів.
Опції посудомийних машин
Найчастіше професійна посудомийка «обвішується» додатковими опціями, які з тієї чи іншої причини можуть бути критично необхідними.
- Зливна помпа. Не завжди на кухні зливний отвір знаходиться в підлозі, або ж просто нема можливості встановити посудомийну машину поблизу нього. У таких випадках встановлюють зливну помпу для відкачування надлишків води.
- Помпа підкачки води. Не завжди в міському водопроводі є достатній тиск, щоб створити необхідний напір води для ополіскування посуду після миття. Для цього застосовують підкачуючу помпу — для створення необхідного тиску води для форсунок ополоскування.
- Дозатори і ємності для миючих засобів. Професійну посудомийну машину вкрай бажано укомплектувати дозатором миючого засобу, а також вбудованою ємністю для його зберігання. Ця опція позбавляє від зайвих клопотів і вивільняє місце, що важливо для обмежених кухонь барів та кафе.
- Пом'якшувач води. Водопровідна вода часто дуже жорстка, її необхідно пом'якшити. Ось тут і приходить на допомогу вбудований пом'якшувач води. Він працює в автоматичному або напівавтоматичному режимі.
- Конденсатор. Якщо витяжка кухні не справляється з паром, який утворюється в процесі миття, то в посудомийку вбудовується спеціальний паровий конденсатор. Його завдання: істотно знизити викиди пару.
- Повітряна сушка. Сушить гарячим повітрям. Зазвичай, в базовій комплектації, посуд після миття сушиться на спеціальних стелажах, але якщо у вас мало місця, то є сенс обзавестися даною опцією — модулем примусового обдування гарячим повітрям.
- Фільтри. Вода для миття посуду береться із спеціального водяного танка, для економії цю воду використовують багаторазово, тому назвати її абсолютно чистою не можна. Звичайно ж вода в танку поступово оновлюється, але для педантичності — можна придбати фільтр води.
- Попередній ополіскувач. Деякі посудомийні машини оснащені спеціальним ополіскувачем, який перед миттям обмиває посуд для очищення від залишків їжі. Ця опція більше властива професійним посудомийних машин на виробнитстві (для звичайних — посуд спочатку обполіскується у мийній ванні).
Ми пропонуємо купити промислові посудомийні машини для кухонь закладів громадського харчування: їдалень, шкільних їдалень, ресторанів і кафе; для промислових підприємств.
А ще у нас є аксесуари та витратний матеріал для посудомийних машин – пральні порошки, комплектуючі.