Шафи розстоєчні для хлібопекарень apach

Шафа розстійна Apach APE12ABQ
Шафа розстійна Apach APE12ABQ, виробник: apach. Шафи розстоєчні для бару, кафе та інші заклади грома..
64766 грн.
Шафа розстійна Apach APE8AD
Шафа розстійна Apach APE8AD, виробник: apach. Шафи розстоєчні на професійній кухні в ресторані, їдал..
51391 грн.
Шафа розстійна Apach APE12ABQ D
Шафа розстійна Apach APE12ABQ D, виробник: apach. Шафи розстоєчні для бару, кафе та інші заклади гро..
81427 грн.
Шафа розстійна Apach APE8ADS
Шафа розстійна Apach APE8ADS, виробник: apach. Шафи розстоєчні для бару, кафе та інші заклади громад..
Передзамовлення
Камера розстійна Apach RP60801P2C
Камера розстійна Apach RP60801P2C, виробник: apach. Шафи розстоєчні на професійній кухні в ресторані..
Передзамовлення
Камера розстійна Apach RP40601P2C
Камера розстійна Apach RP40601P2C, виробник: apach. Шафи розстоєчні для бару, кафе та інші заклади г..
Передзамовлення
Камера розстійна Apach P40601P2CB
Камера розстійна Apach P40601P2CB, виробник: apach. Шафи розстоєчні для бару, кафе та інші заклади г..
Передзамовлення
Камера розстійна Apach P40602P4CB
Камера розстійна Apach P40602P4CB, виробник: apach. Шафи розстоєчні на професійній кухні в ресторані..
Передзамовлення
Камера розстійна Apach P60802P2CB
Камера розстійна Apach P60802P2CB, виробник: apach. Шафи розстоєчні для бару, кафе та інші заклади г..
Передзамовлення
Вистоювання
Процес дозрівання тіста, остаточного бродіння перед випічкою. Тісто збільшується в об'ємі, стає пухким, набуває правильної внутрішньої структури.
Плюси розстоєчної шафи: багаторівневість — п'яти-, семи-, 9-рівневі — вони істотно економлять місце, особливий клімат всередині камери дозволяє контрольовано завершити процес бродіння тіста, а якщо цех працює на давательній сировині, тобто напівфабрикати надходять в замороженому вигляді, то розстоєчна шафа просто необхідна.
Принцип роботи
За своєю суттю вельми простий: в камері росстоєчної (вистоювальної) шафи викладаються заготовки тіста, внизу, в піддоні, ТЕН-ами підігрівається вода. Таким чином в камері створюється теплий, вологий мікроклімат, що сприяє дозріванню/відтаванню тіста.
Вибір
Обсяги виробництва, технологія (тісто буде дозрівати або це розморожування напівфабрикатів), якість збірки — ось на що треба в першу чергу звертати увагу.
Обсяги великі — зрозуміло, що потрібні багаторівневі шафи, і то не одна. Корпус повинен бути з якісної нержавіючої сталі, матеріал внутрішнього покриття не повинен пропускати вологу — інакше тісто буде злипатися, крім того: бажано, щоб листи дек уніфікувалися з габаритами пекарської шафи (позбавить від необхідності перекладання заготовок після вистоювання).
Тен-и, — нагрівальні елементи, — повинні бути виконані з якісної нержавіючої сталі і забезпечувати задану температуру всередині камери (це особливо важливо, якщо вистоювання тіста відбувається в прохолодних приміщеннях).
Також зверніть увагу на можливість підсипання борошна (щоб тісто не злипалося), такою можливістю оснащені багато сучасних вистоювання.
Якщо у вас є питання вибору, покупки росстоєчної шафи — звертайтеся, ми зможемо Вам допомогти.