Подова електрична піч ПХП-144-Э-П
Піч подова, працює від електрики! Для випічки хліба. Вітчизняного виробництва. Забезпечує одночасну випічку хліба, булок та інших хлібобулочних виробів в асортименті.
Металоконструкція та облицювальні панелі виконані з нержавіючої сталі — а це дає суттєвий термін служби подової печі.
Габарити подової печі:
Висота — 1150 мм.;
Ширина — 1420 мм;
Довжина — 18100 мм.
Максимальна разова завантаження, шт. — 72
- Кожна секція оснащена незалежним терморегулятором та парозволожувачем.
- Максимальна температура в робочій камері, °С — 300
- Діапазон регульованих температур,°С: 120 — 300
- Маса, кг — не більш 1.3 т.
Загальні характеристики |
Потужність, кВт |
42 |
Габарити (ДхШхВ), мм |
1250х1940х2030 |
Вага, кг |
800 |
Додатково |
К-ть секцій |
4 |
Діапазон регулювання температури, °С |
120 - 300 |
Кількість дек, шт |
8 |
Продуктивність, шт (0.75 кг формового хліба 8 годинну зміну) |
756 |
Продуктивність, шт |
144 |
Продуктивність подових печей
Порівняльні загальні характеристики продуктивності подових печей. За видом продукції, тривалості робочої зміни.
Якщо вас цікавлять інші варіанти або особливості печей, їх комплекация — вільно звертайтеся до Менеджера!
№
|
Найменування печі
|
Вид виробу
|
,
шт. на деко
|
Вага виробу,кг
|
Випічки
хв
|
Разова
завантаження
виробів
шт
|
За 8год.
шт/кг
|
За 12 годин
шт/кг
|
За 24 години
шт/кг
|
1
|
Піч ЭВХБ-20/380-62 (П-72)
|
Хліб форм
Пиріжки
Булочки
Батони
Хліб під.
|
24
35
25
5
4
|
0,75
0,05
0,1
0,4
0,75
|
45
10
15
20
30
|
72
210
150
30
24
|
504/378
8820/441
4200/420
420\168
336/252
|
792/594
13860/693
6600/660
660/264
528/396
|
1656/1242
28980/1449
13800/1380
1380/552
1104/828
|
2
|
Піч ЭВХБ-42/380-124 (П-144)
|
Хліб форм
Пиріжки
Батони
Булочки
Хліб під.
|
18
56
8
20
5
|
0,75
0,05
0,4
0,1
0,75
|
45
10
20
15
30
|
144
896
128
240
80
|
1008/756
37632/1881,6
1792/716,8
8960/896
1120/840
|
1584/1188
59136/2956,8
2816/1126,4
14080/1408
1760/1320
|
3312/2484
123648/6182,4
5888/2355,2
29440/2944
3680/2760
|