Кондитерський інвентар - все необхідне Arcos

Кондитерський інвентар - все необхідне Arcos


Шкребок дляриби

Шкребок дляриби

Шкребок дляриби арт.: 790500 (Arcos). Матеріал: Нержавіюча сталь Кондитерський інвентар, для домашнь..

970.0 грн.

Лопатка для кондитерських виробів 160 мм

Лопатка для кондитерських виробів 160 мм

Лопатка для кондитерських виробів 160 мм арт.: 614500 (Arcos). Матеріал: Нержавіюча сталь Кондитерсь..

507.0 грн.

Лопатка 300 мм. серія «Universal»

Лопатка 300 мм. серія «Universal»

Лопатка 300 мм. серія «Universal» арт.: 286304 (Arcos). Матеріал: Нержавіюча сталь Nitrum Кондитерсь..

1281.0 грн.

Лопатка 280 мм

Лопатка 280 мм

Лопатка 280 мм арт.: 614400 (Arcos). Матеріал: Нержавіюча сталь Кондитерський інвентар, для домашньо..

543.0 грн.

Лопатка 220 мм

Лопатка 220 мм

Лопатка 220 мм арт.: 614300 (Arcos). Матеріал: Нержавіюча сталь Кондитерський інвентар на кухні в..

500.0 грн.

Лопатка 205 мм серія «Universal»

Лопатка 205 мм серія «Universal»

Лопатка 205 мм серія «Universal» арт.: 286104 (Arcos). Матеріал: Нержавіюча сталь Nitrum Кондитерськ..

1058.0 грн.

Лопатка 125 мм серія «2900» жовта

Лопатка 125 мм серія «2900» жовта

Лопатка 125 мм серія «2900» жовта арт.: 299700 (Arcos). Матеріал: Нержавіюча сталь Nitrum Кондитерсь..

734.0 грн.

Лопатка 12,5х9 см серія «Universal»

Лопатка 12,5х9 см серія «Universal»

Лопатка 12,5х9 см серія «Universal» арт.: 286400 (Arcos). Матеріал: Нержавіюча сталь Nitrum Кондитер..

1110.0 грн.

Підставка для одноразових рушників

Підставка для одноразових рушників

Підставка для одноразових рушників арт.: 793100 (Arcos). Матеріал: Нержавіюча сталь, пластмаса Конди..

Передзамовлення

Лопатка для нарізки сиру 120 мм

Лопатка для нарізки сиру 120 мм

Лопатка для нарізки сиру 120 мм арт.: 613700 (Arcos). Матеріал: Нержавіюча сталь Кондитерський інвен..

Передзамовлення

Лопатка 90 мм

Лопатка 90 мм

Лопатка 90 мм арт.: 614200 (Arcos). Матеріал: Нержавіюча сталь Кондитерський інвентар, для домашньог..

Передзамовлення

Лопатка 300 мм серія «2900» чорна

Лопатка 300 мм серія «2900» чорна

Лопатка 300 мм серія «2900» чорна арт.: 299225 (Arcos). Матеріал: Нержавіюча сталь Nitrum Кондитерсь..

Передзамовлення

Лопатка 250 мм. серія «Universal»

Лопатка 250 мм. серія «Universal»

Лопатка 250 мм. серія «Universal» арт.: 286204 (Arcos). Матеріал: Нержавіюча сталь Nitrum Кондитерсь..

Передзамовлення

Лопатка 250 мм серія «2900» чорна

Лопатка 250 мм серія «2900» чорна

Лопатка 250 мм серія «2900» чорна арт.: 299125 (Arcos). Матеріал: Нержавіюча сталь Nitrum Кондитерсь..

Передзамовлення

Лопатка 200 мм серія «2900» чорна

Лопатка 200 мм серія «2900» чорна

Лопатка 200 мм серія «2900» чорна арт.: 299025 (Arcos). Матеріал: Нержавіюча сталь Nitrum Кондитерсь..

Передзамовлення

Лопатка 160 ммсерія «Universal»

Лопатка 160 ммсерія «Universal»

Лопатка 160 ммсерія «Universal» арт.: 286600 (Arcos). Матеріал: Нержавіюча сталь Nitrum Кондитерськи..

Передзамовлення

Лопатка 125 мм серія «2900» чорна

Лопатка 125 мм серія «2900» чорна

Лопатка 125 мм серія «2900» чорна арт.: 299725 (Arcos). Матеріал: Нержавіюча сталь Nitrum Кондитерсь..

Передзамовлення

Лопатка 12,5х12 см серія «Universal»

Лопатка 12,5х12 см серія «Universal»

Лопатка 12,5х12 см серія «Universal» арт.: 286500 (Arcos). Матеріал: Нержавіюча сталь Nitrum Кондите..

Передзамовлення

Показано з 1 по 18 із 18 (всього 1 сторінок)

Ось перелік основних товарів, які можна знайти в цій категорії:

  1. Трубчасті насадки для декорування: Різноманітні насадки для декорування і прикрашання тортів, пирогів, кексів та інших кондитерських виробів.

  2. Мішки для кондитерського крему: Для нанесення крему, глазурі або кремушок на кондитерські вироби з точністю та легкістю.

  3. Шпателі і лопатки для глазурі: Для рівномірного розподілення глазурі на поверхні тортів та пирогів.

  4. Кондитерські щітки і ролики: Для нанесення декоративних елементів, ягід, глазурі на кондитерські вироби.

  5. Форми і лейки для карамелі і шоколаду: Для формування різних форм і розмірів цукерок і шоколадних виробів.

  6. Лейки для гарячої глазурі і шоколаду: Для легкого нанесення гарячої глазурі або розтопленого шоколаду на кондитерські вироби.

  7. Кондитерські форми для пряників і печива: Різноманітні форми для випікання пряників, печива і інших кондитерських виробів.

  8. Кондитерські стійки та тримачі для прикрас: Для зручного зберігання та виставки кондитерських прикрас, інструментів і аксесуарів.

  9. Термометри для цукру: Для контролю температури під час приготування цукрової маси або карамелі.

Ці інструменти дозволяють кондитерам та любителям десертів творити шедеври із солодощів та прикрашати їх за допомогою різноманітних технік і прийомів.