Ротаційна піч ПХП-90-ЕГ
Піч ротаційна, для випічки хліба вітчизняна. Вона надійна, має всі відповідні сертифікати. Повністю виконана з якісної нержавіючої сталі.
Габарити печі:
Висота — 2100 мм;
Ширина — 1520 мм;
Довжина — 1520 мм.
Максимальне разове завантаження: (форма «кірпіч»), шт. — 90
- Максимальний розмір деки — 600х700 мм
- Максимальна температура в робочій камері, °С — 300
- Діапазон регульованих температур,°С: 120 — 300
- Напруга змінного струму, В — 380 ± 10
- Маса, кг — не більш ніж 1.3 т.
Загальні характеристики |
Максимальна температура в робочій камері |
300 |
Підключення, В |
380 ±10 |
Габарити (ДхШхВ), мм |
1520х1520х2100 |
Вага, кг |
1300 |
Встановлена потужність ТЕНів, кВт |
30 |
Максимальне разове завантаження (форма - цегла) |
90 |
Теплова потужність пальника |
min 4 кВт ⇔ max 37.0 кВт |
Додатково |
Витрати електроенергії на одну випічку, кВт |
18 |
Розміри деко, мм |
600х700 |
Тиск газу |
1300 Па. природ. газ ⇔ 3000 Па. пропан/бутан |
Витрата палива на одну випічку, м3/годину |
Min 1.19 ⇔ Max 3.79 |
Потужність ел. двигунів, кВт |
4.04 |
Продуктивність ротаційних печей
Порівняльна характеристика ротаційних печей (параметри даної печі — виділені кольором).
Якщо вас цікавлять скільки шт/кг виробів дана піч може видати за 24 години, або вас цікавлять інші її показники, варіанти комплектації — вільно телефонуйте Менеджеру.
№
|
Найменування печі
|
Вигляд виробу
|
Кол-во
шт. на деко
|
Вага виробу, кг
|
Час випічки
хв
|
Разова
завантаження
виробів, шт.
|
За 8год.
шт/кг
|
За 12 годин
шт/кг
|
1
|
Електропіч кондитерська «міні»
|
Піца
Пиріжки
круасан
|
1
15
8
|
0,25
0,05
0,065
|
7
20
20
|
4
60
16
|
252/63
1260/63
336/21,84
|
396/99
1980/99
528/34,32
|
2
|
Ротаційна піч
ЭРВХБ-30,0/380-90
|
Хліб форм.
Хліб подовий
Батон
Пиріжки
Булка кругла
|
15
5
8
42
30
|
0,75
0,75
0,4
0,05
0,1
|
45
30
25
15
15
|
90
45
88
462
330
|
630/472,5
315/236,25
1232/493
12936/646,8
9240/924
|
990/742,50
495/371,25
1936/774,4
20328/1016,4
14520/1452
|
2
|
Ротаційна піч
ЭРВХБ-47,0/380-135
|
Хліб форм.
Хліб подовий
Батон
Пиріжки
Булка кругла
|
15
5
8
42
30
|
0,75
0,75
0,4
0,05
0,1
|
45
30
25
10
15
|
135
60
136
714
510
|
945/708,75
840/630
1904/761,6
29988/1499,4
14280/1428
|
1485/1113,75
1320/990
2992/1196,8
47124/2356,2
22440/2244
|
3
|
Ротаційна піч
ПХП-216-ЕГ
|
Хліб форм.
Хліб подовий
Батон
Пиріжки
Булка кругла
|
12
6
5
36
24
|
0,75
0,75
0,4
0,05
0,1
|
45
30
25
10
15
|
216
120
170
720
240
|
1512/1134
1680/1260
2380/952
51408/2570,4
22848/2284,8
|
2376/1782
2640/1980
3740/1496
80784/4039,2
35904/3590,4
|