Портфоліо
Вентиляція на кухні закладу громадського харчування
Кількість зображень в портфоліо: 12
Переглядів: 415
Показано з 1 по 6 із 6 (всього 1 сторінок)
Проектування та оснащення професійних кухонь
Проектування та оснащення професійних кухонь ресторанів, кафе, їдалень — весь сегмент HoReCa.
Портфоліо виконаних проектів: від ескізу до постачання обладнання. Всі варіанти: "Під бюджет", "Під ключ".
Найчастіше просять все "Під бюджет" — Замовник має якийсь певний бюджет й хоче в нього "поміститися". Що це означає на практиці? Виходячи з бюджету Замовника, ми пропонуємо оптимально необхідне обладнання, якщо грошей не вистачає — пояснюємо чому потрібно більше.
У портфоліо не всі проекти та об'єкти, деякі не хочуть Замовники розкривати, деякі зовсім прохідні та незначні. Тут тільки найголовніше, більше можемо надати на ваш запит — ТЕЛЕФОНУЙТЕ!