Ротаційні печі

Ротаційні печі

Ротаційні печі для хлібопекарень

Процес випічки хліба (та інших хлібобулочних виробів) в ротаційній печі відбувається, — як це випливає з назви, — шляхом обдування гарячим повітрям спеціального візка, що обертається всередині пекарської камери.

Такий метод випічки раціональний, забезпечує компактність пекарського обладнання та дає високу продуктивність. А окрім компактності й продуктивності — така піч забезпечує ще і якість продукції, і це все, завдяки рівномірному прогріванню та ефективній теплопередачі.


У цій категорії немає товарів.


За принципом нагріву ротаційні печі можуть бути електричними, газовими. Яка з них підійде для вашої пекарні? Все залежить від можливостей підведених комунікацій (газових і/або електричних). Зверніться до нашого Менеджера, він обов'язково вас проконсультує (безкоштовно).

Ми пропонуємо купити ротаційні печі тут, у нас в Україні. Печі, що поставляються нами, можуть бути як імпортні так і вітчизняного виробництва. Печі, що зроблені в Україні фактично такі ж за параметрами як і імпортні, але значно дешевші!

Даємо гарантії, доставку та забезпечимо пусконалагоджувальні роботи — ТЕЛЕФОНУЙТЕ!