Теппан-яки - для кухонь ресторанів у східному стилі

Фільтр
Цiна
Виробник
Застосувати
 
Теппан-яки

Теппан-Яки, варильні поверхні для смаження

Плити теппан-яки – це вид варильної поверхні для смаження їжі (зазвичай це курка, яловичина чи овочі) і відносяться до традиції східної кухні готувати поряд з людьми, які приймають їжу.

А саме стиль японської кухні робить основний акцент робить на приготуванні морепродуктів.

Купіть у нас теппан-яки - ціна хороша, а ми доставимо вам його в будь-який регіон України.

Показувати:
Список
Сітка
Відображати:
Сортування
Теппан EKU J-1
Теппан – поверхня для смаження (відкритий гриль), на якій страви піддаються швидкої тепловій обробці, зазвичай у присутності відвідувачів (це характерно для східної кухні, зокрема — японської). Примітно, що під час швидкої теплової обробки страви зб...
Попереднє замовлення
Спеціальні
* — це умовні одиниці, які наведені тут лише для довідки