Лампи для підігріву страв

Теплові лампи

Інфрачервоні лампи являють собою високочастотні випромінювачі. Вони мають не лише освітлювальний, але і тепловий ефект. Це досягається за рахунок дзеркального відбивача, який суттєво покращує фокусування і потужність випромінювання. Багатофункціональність, тривалий термін служби, доступна вартість – фактори, які послужили широкому поширенню інфрачервоних ламп в різних галузях. Застосовуються вони і в якості професійного ресторанного обладнання, призначеного для розігрівання продуктів харчування.

Інфрачервоні лампи для кухні – ефективний кухарський помічник

Сучасні теплові лампи для кухні випускаються у великому асортименті. Вони знайшли широке застосування в ресторанному сервісі. Використовується професійне обладнання як в закладах харчування, так і на виїзних заходах – на фуршетах, ярмарках, пікніках, корпоративних зустрічах — інших варіантах кейтерингу. Призначення такої техніки – підігрів й підтримка заданої температури готових страв і напоїв. Це можуть бути:

  • м'ясні і рибні стейки, котлети, відбивні, шашлик;
  • піца, млинці, круасани, гарячі бутерброди, оладки, хот-доги, пиріжки — інша випічка;
  • картопля фрі, супи, каша, овочі гриль;
  • морепродукти;
  • кава, какао, чай, компот.

Продовжувати перелік продуктів, для яких застосовуються високотехнологічні інфрачервоні лампи для підігріву їжі, можна нескінченно. Обмежень тут не існує.

Переваги інфрачервоних ламп перед іншими пристроями для підігріву страв та напоїв

Популярність інфрачервоного обладнання виправдана. Маса плюсів в порівнянні з мармитами, чафиндишами та іншими пристроями, що виконують аналогічні завдання. До числа таких можна віднести наступні:

  • Відсутність необхідності у застосуванні гастрономічних ємностей або специфічної кухонного начиння. Підігрівати напої або їжу можна безпосередньо в посуді – в тарілках, чашках, склянках. Для цього досить зручно встановити блюдо і направити на нього лампу.
  • Високий рівень ефективності. Інфрачервоні прилади оснащені терморегуляторами. Вони дозволяють підтримувати температурний режим у діапазоні до 100 градусів. Спрямовані хвилі довжиною до 1100 Нм, сприяють зовнішньому і внутрішньому рівномірного розігрівання їжі.
  • Зручність і практичність. Професійні лампи для підігріву страв мають компактні розміри. Вони виконані з якісних міцних матеріалів, здатних витримувати різні зовнішні негативні фактори. Пристрої мають кілька режимів роботи і просте управління, не споживають велику кількість енергії, не вимагають особливого догляду. З їх допомогою можна значно поліпшити ресторанне обслуговування в закладах громадського харчування, і на виїзних заходах.

Продаємо теплові лампи для професійної кухні — ресторани, бари і кафе, а також для виїзних заходів: пікніки, корпоративи, фуршети.

З усіх питань — вільно звертайтеся до менеджера.


Товари, що відносяться до даної статті
* — це умовні одиниці, які наведені тут лише для довідки