Теплове обладнання для професійної кухні

Теплове обладнання для професійної кухні

Теплове обладнання для професійної кухні

Теплове обладнання для професійної кухні. Газові плити, промислові індукційні та звичайні електричні плити.

Публіцистика, цікаві матеріали по тепловому обладнання для закладів громадського харчування: барів, ресторанів та кафе.

Купуючи теплове обладнання для будь-якого типу закладу громадського харчування, необхідно завжди ретельно підійти до його вибору — інакше вам забезпечені додаткові витрати, і то чималі, на ремонт, обслуговування, а часом й його заміну.

Слід дивитися не тільки на ціну та бренд, але й на його відповідність до вашого технологічного циклу (простіше кажучи: чи зможе воно витримувати режим навантаження у вашому закладі та справлятися з обсягами); ци є можливість встановити у вашому закладі електричне або газове теплове обладнання.

Спілкуючись з постачальниками — уточнюйте: а чи надають вони гарантії на свій товар, та чи пропонують вони сервісне обслуговування та ремонт.

Теплові лампи
Інфрачервоні лампи для підігріву їжі на професійній кухні. багатокомпонентних страв і різних напоїв. Переваги теплових ламп для кухні.
Особливості індукційних плит
Порівняння витрат професійної індукційної плити і класичної електричної. Особливості індукційних плит, їх переваги.
* — це умовні одиниці, які наведені тут лише для довідки