М'ясорубки промислові - професійні м'ясорубки для громадського харчування

Фільтр
Цiна
Виробник
Застосувати
 
М'ясорубки промислові

Промислові електричні м'ясорубки для ресторанів

Промислові м'ясорубки для перемелювання на фарш м'яса або риби суттєво полегшують працю персоналу на кухні або їдальні. Також промислові м'ясорубки широко застосовуються в м'ясних та ковбасних цехах.

Професійні електром'ясорубки можуть працювати як від звичайної мережі на 220 В, так і від промислової трифазної електромережі на 360 В.

Купуючи м'ясорубку промислову слід звернути увагу на її продуктивність та комплектацію. У стандартній комплектації вже можуть бути всілякі насадки (наприклад насадка для набивання ковбас), а також комплект ножів, граток і кільця (кільця вам знадобляться, коли потрібно отримати помел іншої фракції). Тобто, якщо вам знадобитися помел великої фракції – ви виймаєте один з ножів, а замість нього ставите кільце і гратку з відповідним розміром вічок.

Продуктивність електричної професійної м'ясорубки

Промислові професійні м'ясорубки по продуктивності можуть бути:

  • Стандартними, їх ще називають ентерпрайз (тобто в перекладі приблизно виробництво) – продуктивністю до 100 кг/год. – підходять для невеликих закладів: шкільні їдальні, невеликі виробництва. Вони комплектуються одним шнеком однобічним ножем та гратками.
  • Полуунгер — професійні м'ясорубки середньої продуктивності приблизно в 160 кг/год – для ресторанів, виробничих їдалень. Комплектуються вже двостороннім ножем, підрізним ножем та гратками (ножів може бути кілька — до трьох).
  • Повний унгер — професійна м'ясорубка продуктивністю до півтонни помелу в годину. Обладнується різноманітними ножами (їх може бути до п'яти), вже з двома підрізними ножами, а також двома гратками на великі й дрібні вічка. Така продуктивність й різниця помелу потрібна для великих фабрик-кухонь, великих ресторанів або супермаркетів.

До вибору професійної м'ясорубки потрібно підійти з особливою ретельністю (втім – це потрібно при виборі будь-якого обладнання для ресторану або їдальні), т. як. вони працюють в особливо навантажених умовах і їх неправильна експлуатація може призвести до поломки двигуна або загального скорочення терміну експлуатації.

Якщо вам потрібна допомога у виборі електричної м'ясорубки, професійна консультація (безкоштовно) ТЕЛЕФОНУЙТЕ! Ми завжди на зв'язку, відчувайте себе вільно.

Пропонуємо купити професійну електричну м'ясорубку (електром'ясорубку). У нас вигідна ціна, доставка по всій Україні.

Зверніть увагу: у нас також є промислові м'ясорубки бу

Показувати:
Список
Сітка
Відображати:
Сортування
М'ясорубка MEM 22 CE
Промислова електрична м'ясорубка MEM 22 CE за годину перемелює до 200 кг. м'яса, а це обсяги м'ясопереробного цеха, професійної кухні, або великих шкільних їдалень чи фабрик-кухонь, що готують напівфабрикати на субпідряд. М'ясорубка оснащена потужни...
18,185.45 грн.

М'ясорубка MEM 12 CE
Промислова електрична м'ясорубка MEM 12 CE необхідна там, де перемелюються великі обсяги м'яса — м'ясопереробні цехи, професійні кухні ресторанів та фабрик-кухонь. Потужний, добре вентильований вертикий двигун (2800 об./хв.) працює досить тихо за ра...
17,612.22 грн.

М'ясорубка FAMA TS22 1/2 Unger
Професійна м'ясорубка FAMA TS22 1/2 Unger – призначена для подрібнення риби, м'яса, – інших продуктів – на фарш в промислових умовах (великий магазин, супермаркет, ресторан). Каркас і бункер м'ясорубки з нержавіючої сталі, повніст...
25,416.08 грн.

М'ясорубка FAMA TS22 Unger
Професійна м'ясорубка FAMA TS22 Unger – призначена для подрібнення риби, м'яса, – інших продуктів – на фарш в промислових умовах (великий магазин, супермаркет, ресторан). Каркас і бункер м'ясорубки з нержавіючої сталі, повністю зм...
26,376.47 грн.

М'ясорубка FIMAR TR22/TE 3ph
Професійна м'ясорубка FIMAR TR22/TE 3ph – призначена для подрібнення риби, м'яса, – інших продуктів – на фарш в промислових умовах (великий магазин, супермаркет, ресторан). Каркас і бункер м'ясорубки з нержавіючої сталі, повністю змінн...
42,626.09 грн.

М'ясорубка Everest TC 12E (220)
Професійна м'ясорубка Everest TC 12E (220) – призначена для подрібнення риби, м'яса, – інших продуктів – на фарш в промислових умовах (великий магазин, супермаркет, ресторан). Каркас і бункер м'ясорубки з полірованого харчового алюмінія. ...
16,907.21 грн.

М'ясорубка Everest TC 8-2000
Виробнича м'ясорубка Everest TC 8-2000 – призначена для подрібнення риби, м'яса, інших продуктів – на фарш в промислових умовах (великий магазин, супермаркет, ресторан). Каркас і бункер м'ясорубки з нержавіючої сталі, повністю виймається (вкрай...
11,509.09 грн.

М'ясорубка Everest TC 8
Професійна м'ясорубка Everest TC 8 – призначена для подрібнення риби, м'яса, – інших продуктів – на фарш в промислових умовах (великий магазин, супермаркет, ресторан). Промислові м'ясорубки просто незамінні при великих об'ємах продукції, що переробл...
11,248.80 грн.

М'ясорубка Everest TC 12E (220)
Професійна м'ясорубка Everest TC 12E (220) – призначена для подрібнення риби, м'яса, – інших продуктів – на фарш в промислових умовах (великий магазин, супермаркет, ресторан). Каркас і бункер м'ясорубки з нержавіючої сталі, повністю змінний. ...
14,479.56 грн.

М'ясорубка FIMAR TR12 / С 1ph
Професійна м'ясорубка FIMAR TR12/С 1ph – призначена для подрібнення риби, м'яса, – інших продуктів – на фарш в промислових умовах (великий магазин, супермаркет, ресторан). Каркас і бункер м'ясорубки з нержавіючої сталі, повністю змінний. Р...
36,225.06 грн.

Спеціальні
* — це умовні одиниці, які наведені тут лише для довідки