Промислові м'ясорубки-терки для професійної кухні ресторану

Фільтр
Цiна
Виробник
Застосувати
 
М'ясорубки-терки

Категорія: М'ясорубки-терки

Промислові м'ясорубки-терки відносяться до розряду професійного обладнання для ресторанів та столових середнього і великого рівня.

Незамінна при подрібненні продуктів (наприклад сиру або овочів) у великих обсягах.

При наявності відповідної насадки, функції м'ясорубки-терки може виконувати й звичайна м'ясорубка.

Пропонуємо вам асортимент м’ясорубок-терок за доступними цінами.

Показувати:
Список
Сітка
Відображати:
Сортування
М'ясорубка-терка FIMAR AB12 / T 1ph
Професійна м'ясорубка-тертка FIMAR AB12/T 1ph – призначена для подрібнення риби, м'яса та інших харчових продуктів на фарш в промислових умовах (великі магазини, супермаркети, ресторани). Конструкція з полірованого алюмінію з бункером iз нержаві...
24,922.31 грн.

Спеціальні
* — це умовні одиниці, які наведені тут лише для довідки