Котли варочні для приготування їжі в закладах громадського харчування

Казани харчоварильні, варильні. Використовуються для приготування їжі в ресторанах, барах та кафе.
Варильні котли це саме необхідне обладнання для будь-якої їдальні або ресторану. Жоден великий заклад громадського харчування не обходиться без котла для варіння перших та других страв.
Казан електричний для приготування їжі КПЕ-160
Казан для приготування їжі КПЕ-160 Казани харчоварильні застосовуються на всіх підприємствах гром..
67914 грн.
Казан електричний для приготування їжі КПЕ-60
Казан для приготування їжі КПЕ-60 Казани харчоварильні застосовуються на всіх підприємствах грома..
52920 грн.
Казан електричний для приготування їжі КПЕ-250
Казан для приготування їжі КПЕ-250 Казани харчоварильні застосовуються на всіх підприємствах гром..
81534 грн.
Казан електричний для приготування їжі КПЕ-100
Казан для приготування їжі КПЕ-100 Казани харчоварильні застосовуються на всіх підприємствах гром..
60174 грн.
Котел Tatra TGK.87
Котел Tatra TGK.87, виробник: Tatra. Казани варильні на професійній кухні в ресторані, їдальні або к..
Передзамовлення
Котел варильний Tatra TEK.89
Котел варильний Tatra TEK.89, виробник: Tatra. Казани варильні на професійній кухні в ресторані, їда..
Передзамовлення
Котел варильний Tatra TEK.129
Котел варильний Tatra TEK.129, виробник: Tatra. Казани варильні на професійній кухні в ресторані, їд..
Передзамовлення
Котел PTBS.IE500
Котел PTBS.IE500, виробник: Icos. Казани варильні на професійній кухні в ресторані, їдальні або кафе..
Передзамовлення
Котел PTF.IE500/N
Котел PTF.IE500/N, виробник: Icos. Казани варильні для бару, кафе та інші заклади громадського харчу..
Передзамовлення
Котел Apach APKE-150I
Котел Apach APKE-150I, виробник: apach. Казани варильні для бару, кафе та інші заклади громадського ..
Передзамовлення
Котел Apach APKE-77
Котел Apach APKE-77, виробник: apach. Казани варильні для бару, кафе та інші заклади громадського ха..
Передзамовлення
Казан електричний для приготування їжі КЕ-100М
Казан для приготування їжі КЕ-100М Котел харчоварильний застосовуються на всіх підприємствах гром..
Передзамовлення
Всі сучасні котли мають подвійні стінки, так звану «сорочку», в якій циркулює рідина. Призначення її — рівномірне нагрівання їжі, що готується, а також захист її від пригорання. Окрім того: такий непрямий нагрів дозволяє в процесі варіння максимально зберегти всі поживні властивості продуктів, що готуються.
Котли можуть бути перекидним (це, звичайно, кращий варіант) або ж стаціонарними, а також додатково оснащуватися регуляторами температури.
За принципом нагріву варильні котли бувають: газові, електричні або парові — все залежить від спацификации заклади громадського харчування.
Ми пропонуємо професійні котли варочні за доступними цінами з гарантією та доставкою по Україні кур'єрськими службами